Libnet.ro
UNICEF

22:30

INTERVIU Andreea Esca: Salariul meu a ramas o legenda

Adevărul Adevărul,
INTERVIU Andreea Esca: Salariul meu a ramas o legenda

Cu entuziasmul unei adolescente dornice sa descopere lumea si maturitatea unei femei ce i-a aflat din taine, la 41 de ani, Andreea Esca vorbeste despre bucuria de a munci si responsabilitatea de a fi impecabila, in direct. Pentru 1 Decembrie, cand postul-mama, Pro TV, isi aniverseaza majoratul, ea pregateste acelasi imn ca la inceputuri: Buna seara, Romania. Buna seara, Bucuresti. continuă pe Adevărul

Andreea Esca: Salariul meu a ramas o legenda

Cu entuziasmul unei adolescente dornice sa descopere lumea si maturitatea unei femei ce i-a aflat din taine, la 41 de ani, Andreea Esca vorbeste despre bucuria de a munci si responsabilitatea de a fi impecabila, in direct. Pentru 1 Decembrie, cand postul-mama, Pro TV, isi aniverseaza majoratul, ea pregateste acelasi imn ca la inceputuri: Buna seara, Romania. Buna seara, Bucuresti.

Andreea Esca a iesit in pijama la un eveniment monden

Andreea Esca si-a facut aparitia ieri seara, la un eveniment monden, in pijama. Vedeta de televiziune a respectat tematica evenimentului, fiind vorba de lansarea noului proiect muzical al Geaninei Corondan, NaniNani. Esca nu este insa prima vedeta care apare la un eveniment in pijama. Astfel a procedat DJ Wanda in urma cu un an la lansarea GGF.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1964 seconds )