Libnet.ro
UNICEF

05:45

Interviu exclusiv cu un roman care a facut cariera pe Wall Street

Antena3 Antena3,
Interviu exclusiv cu un roman care a facut cariera pe Wall Street

Mihai Gadea a realizat un interviu in exclusivitate cu Tiberius Vadan, un roman plecat de 20 de ani in Statele Unite, care a facut cariera pe Wall Street. Am inceput la Deva, apoi am mers la Cluj, la. continuă pe Antena3

Interviu EXCLUSIV. Omul care l-a ajutat pe Barack Obama sa devina presedinte

Omul care l-a ajutat pe Barack Obama sa devina presedinte, strategul Mitch Stewart, i-a acordat un interviu in exclusivitate lui Mihai Gadea. Prima oara cand l-am auzit pe Obama) vorbind era in 2006,.

TOP: joburile pe care s-au batut mii de romani

De la asistent manager si sofer, pana la consultant si economist, Wall-Street. ro iti prezinta cele mai dorite joburi, pentru care au aplicat mii de romani in aceasta vara.

Seful editurii Publica: Crestem cu peste 10% anul acesta. Colectia cu cele mai vanzari este cea de antreprenoriat

Colectiile despre antreprenoriat si despre investitii sunt cele care inregistreaza cele mai mari vanzari, a declarat pentru Wall-Street. ro, Bogdan Ungureanu, director executiv al Publica, cel mai mare publisher local specializat in editarea de carti de.

Business viabil in Romania? O tanara ii sprijina pe oameni sa se lase de fumat

Diana Vasiliu este o tanara care, in 2010, s-a lasat, brusc, de fumat. Nu este un inceput clasic pentru sectiunea AfacereaMea din Wall-Street. ro, dar impactul asupra tinerei a fost atat de mare incat, ajutata fiind de o metoda.

Arsene, Curtea Veche Publishing: Este jenant sa avem atat de putine librarii in tara. Nu ai acces la carte

Este jenant ca in Romania sa fie atat de putine librarii pentru ca astfel oamenii nu au acces la cultura, iar acolo unde exista librarii, de multe ori, cartile se afla alaturi de alte produse, a declarat pentru Wall-Street. ro, Iren Arsene, manager al.

Wall Street inchide in scadere pe fondul temerilor legate de Siria

Wall Street a suferit pierderi substantiale marti ca reactie la amenintarile cu interventia militara a Washingtonului si a aliatilor sai in Siria. In plus, pretul petrolului a atins marti maximul ultimelor cinci luni: Dow Jones a cedat 1,14%, iar Nasdaq 2.

1-click aici: Amazon permite sa cumperi lucruri din terte aplicatii Android

Amazon, cel mai mare retailer online din lume, permite achizitionarea de bunuri din interiorul aplicatiilor terte, printr-un singur click, scrie Wall Street Journal . Acest lucru inseamna ca utilizatorii vor putea cumpara, de exemplu, un calendar real.

TOPUL companiilor de distributie de film: MediaPro Distribution are aproape jumatate din piata

Cele mai mari 15 companii de distributie de film au avut anul trecut venituri de 32,4 milioane de euro, cel mai mare jucator, MediaPro Distribution, controland 47,2% din piata, conform datelor Ministerului de Finante centralizate de Wall-Street. ro.

Wall Street deschide in scadere, pe fondul diminuarii comenzilor bunurilor de folosinta indelungata

Actiunile companiilor listate pe Wall Street au inceput sedinta de tranzactionare in crestere, investitorii analizand scaderea peste asteptari a comenzilor pentru bunuri de folosinta indelungata in SUA, luna trecuta, potrivit surselor internationale de presa.

Americani indragostiti de Romania. Interviu EXCLUSIV cu fostul ambasador al SUA la Bucuresti, James Rosapepe

Fostul ambasador american in Romania, James Rosepepe, actual senator de Maryland, si sotia acestuia, Sheila Rosapepe, au acceptat sa-i acorde un interviu lui Mihai Gadea. Stiu ca oamenii romanii) nu sunt.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2236 seconds )