Libnet.ro
UNICEF

22:00

Interviu cu personajul-cheie din dosarele anului: Sunt aberatii! N-am fugit si nu am nimic de ascuns!

Antena3 Antena3,
Interviu cu personajul-cheie din dosarele anului: Sunt aberatii! N-am fugit si nu am nimic de ascuns!

Partenera lui Catalin Hideg a fost arestata in dosarul cu deseuri periculoase. Catalin Hideg a facut declaratii surprinzatoare despre acest caz, in exclusivitate, pentru Antena 3. Omul spune ca nu a fugit din Romania si ca daca va fi nevoie se va intoarce pentru ca nu are nimic de ascuns. continuă pe Antena3

Gazele din Marea Neagra sunt o oportunitate uriasa, dar nu vor ramane asa

Gazele din Marea Neagra sunt o oportunitate uriasa pentru Romania, dar nu vor ramane asa pentru totd.

Business report: Barna desfiinteaza programul economic al liberalilor. BNR: 2 romani din 1.000 sunt incadrati la bogatie. Stimulente acordate agentiilor de turism pentru fiecare turist strain care sta mai mult de 5 nopti in Romania

Microintreprinderile solicita interventia imediata a Guvernului * Barna desfiinteaza programul economic al liberalilor: Lipsit de realism * BNR: 2 romani din 1. 000 sunt incadrati la bogatie * Guvernul vrea sa infiinteze Banca Nationala de Dezvoltare si Fondul Roman de Investitii. Ce vor face acestea cu banii * Marele plan de relansare arunca cu investitii de zeci de miliarde de euro, dar intreprinzatorii asteapta maine bani de supravietuire * Guvernul vrea sa acorde stimulente agentiilor de turism pentru fiecare turist strain care sta mai mult de 5 nopti in Romania * Ford Craiova renunta la o treime dintre angajatii cu un contract pe perioada determinata * Este bun programul de relansare economica propus de PNL? Ce spun expertii * Limita varstei de pensionare pentru angajatii din industria de armament scade cu 13 ani.

Imagini spectaculoase surprinse de un iubitor al naturii din Valea Jiului. Sunt 100% salbatici

Imagini spectaculoase surprinse de un fotograf, iubitor al naturii din Valea Jiului. Natanga Petru a surprins in imagini mistreti adulti si purcei, care se hranesc.

Producatorii de lapte din intreaga lume sunt in pragul unei crize

Producatorii de lapte din intreaga lume se confrunta cu o criza existentiala in contextul in care au aruncat milioane de litri, au redus productia si au vandut vacile mai batrane.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2062 seconds )