Libnet.ro
UNICEF

23:15

Interviu cu Regina Maria:Mai bine sa mor decat sa vad un nou razboi!

Ceaşca de Cultură Ceaşca de Cultură,
Interviu cu Regina Maria:Mai bine sa mor decat sa vad un nou razboi!

Regina Maria si-a legat numele pentru totdeauna de faurirea Romaniei Mari, in straie de sarbatoare, in mareata zi de 1 decembrie 1918, pe un cal negru, intra alaturi de regele Ferdinand in capitala tarii. Voi prezenta cititorilor revistei, un interviu din anul 1934 dat de suverana ziarului englez Daily Expres. continuă pe Ceaşca de Cultură

Cum a ajuns Papa Francisc cel mai bine imbracat barbat al anului

Papa Francisc a primit un titlu complet neasteptat din partea revistei Esquire, care l-a desemnat drept cel mai bine imbracat barbat al anului 2013!.

Kiwi, superalimentul care ne ajuta sa dormim mai bine

Kiwi este o prezenta standard in salatele racoritoare de fructe. Este plin de vitamina C, are proprietati antioxidante care ajuta la intarirea sistemului imunitar, iar ultimele studii anunta ca de pe urma lui ai beneficii si in ceea ce priveste un somn odihnitor: daca mananci kiwi dormi mai bine si mai mult.

Cu sau fara cafea? Cum este mai bine sa iti incepi dimineata.

Te trezesti de dimineata si primul lucru pe care ti-l doresti in fata ochilor este o ceasca de cafea. Cu lapte sau fara lapte, cu sau fara zahar, la ibric sau la expresor, cafeaua este alegerea numarul 1 a persoanelor fascinate de aceasta bautura. Cafeaua contine atioxidanti benefici corpului si este printre singurele bauturi cu o cantitate mare de antioxidanti. Se spune ca acesti antioxidanti combat mai multe boli printre care si cancerul. Cafeaua are o aroma deosebita si proprietati nutritive.

Business report: Harta celor mai bine platite joburi in Europa pentru care se cauta urgent romani; Cea mai bogata femeie din Romania a pierdut jumatate din avere; Cele mai bune dobanzi la depozite. Care este topul bancilor si cat castigi

Sapunul de rufe Cheia din Transilvania ia cu asalt Ungaria. Va mai amintiti de sapunurile Cheia produse inainte de 1989? La aproape un sfert de secol de la Revolutie, un baimarean le va exporta in Europa, Rusia si Statele Unite. tatul roman a pierdut dreptul de proprietate asupra marcii, lansata in 1886. Un baimarean cu initiativa a inregistrat-o pe numele fiicei sale la OSIM. Cautam nobletea, asa ca am inregistrat marca la OSIM. E un cadou pentru fetita noastra, Calina, povesteste Alin Lazlo, care produce de ani buni sapunuri si detergenti bio in Baia Mare, scrie EVZ. ro Evenimentele care au marcat comertul alimentar in 2013. Iata cinci momente-cheie si decizii care au dus la cresterea celor mai mari afaceri.

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2186 seconds )