Libnet.ro
UNICEF

21:45

Interzis la cadouri in campanie electorala. Afla singurele daruri acceptate!

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Interzis la cadouri in campanie electorala. Afla singurele daruri acceptate!

Guvernul a adoptat o Ordonanta de Urgenta care stabileste ce obiecte pot fi oferite alegatorilor in campania electorala, informeaza institutia pe site-ul propriu, conform AvocatNet . continuă pe Wall-Street Ro

Victor Ponta: Prioritatea mea este sa asigur o campanie electorala normala, fara incidente majore

Liderul USLVictor Ponta a declarat, luni, ca prioritatea sa este de a asigura o campanie electorala normala, fara incidente majore. Suntem pregatiti sa incepem campania electorala la sfarsitul.

LIVE TEXT Alegeri prezidentiale SUA: Ultima zi de campanie electorala

Barack Obama si Mitt Romney isi arunca luni in lupta toate fortele, in ultima zi de campanie, dupa luni de campanie si sute de milioane de dolari cheltuiti in publicitate, fara a permite insa niciunui candidat sa devina favorit in sondaje. Cele patru mari sondaje nationale publicate duminica arata o tara mai divizata ca niciodata. Presedintele in exercitiu este creditat favorit intr-un sondaj Pew cu 48% din intentiile de vot fata de 45% pentru rivalul sau. Dar alte trei sondaje publicate de Politico, NBC News/Wall Street Journal si ABC News/Washington Post acorda actualului presedinte un avans nesemnificativ de un punct sau chiar zero. 22:40 Presedintele Barack Obama are un avans de doua procente in fata rivalului sau republican, Mitt Romney, potrivit unui sondaj comun realizat de Reuters si Ipsos. UPDATE 22:00: Candidatul republican Mitt Romney va face campanie pentru Casa Alba pana in ultima zi, acesta avand programate doua calatorii marti, in ziua alegerilor prezidentiale. Sunt vizate statele-cheie Pennsylvania est) si Ohio nord), dupa cum a anuntat echipa sa de campanie. Hotnews. ro va tine la curent cu cele mai noi evenimente din ultima zi de campanie inaintea alegerilor prezidentiale din SUA.

LIVE TEXT Alegeri prezidentiale SUA: Ultima zi de campanie electorala. Sondajele indica o cursa foarte stransa

Barack Obama si Mitt Romney isi arunca luni in lupta toate fortele, in ultima zi de campanie, dupa luni de campanie si sute de milioane de dolari cheltuiti in publicitate, fara a permite insa niciunui candidat sa devina favorit in sondaje. Cele patru mari sondaje nationale publicate duminica arata o tara mai divizata ca niciodata. Presedintele in exercitiu este creditat favorit intr-un sondaj Pew cu 48% din intentiile de vot fata de 45% pentru rivalul sau. Dar alte trei sondaje publicate de Politico, NBC News/Wall Street Journal si ABC News/Washington Post acorda actualului presedinte un avans nesemnificativ de un punct sau chiar zero. 02:38 Patru sondaje de opinie ale statului Ohio, date publicitatii astazi, arata cat de stransa va fi cursa intre cei doi candidati. Sondajul Rasmussen Reports ii plaseaza pe Obama si Romney la egalitate, cu 49% fiecare23:45 Columbus, Ohio: Starul hip-hop Jay-Z l-a introdus pe scena pe Barack Obama: Am 99 de probleme, dar Mitt nu e una dintre ele. Hotnews. ro va tine la curent cu cele mai noi evenimente din ultima zi de campanie inaintea alegerilor prezidentiale din SUA.

Alegeri prezidentiale SUA: Ultima zi de campanie electorala. Sondajele indica o cursa foarte stransa

Barack Obama si Mitt Romney isi arunca luni in lupta toate fortele, in ultima zi de campanie, dupa luni de campanie si sute de milioane de dolari cheltuiti in publicitate, fara a permite insa niciunui candidat sa devina favorit in sondaje. Cele patru mari sondaje nationale publicate duminica arata o tara mai divizata ca niciodata. Presedintele in exercitiu este creditat favorit intr-un sondaj Pew cu 48% din intentiile de vot fata de 45% pentru rivalul sau. Dar alte trei sondaje publicate de Politico, NBC News/Wall Street Journal si ABC News/Washington Post acorda actualului presedinte un avans nesemnificativ de un punct sau chiar zero. 06:30 Utilizatorii de Twitter isi mobilizeaza, luni noaptea, fanii pentru Romney sau Obama02:38 Patru sondaje de opinie ale statului Ohio, date publicitatii astazi, arata cat de stransa va fi cursa intre cei doi candidati. Sondajul Rasmussen Reports ii plaseaza pe Obama si Romney la egalitate, cu 49% fiecare23:45 Columbus, Ohio: Starul hip-hop Jay-Z l-a introdus pe scena pe Barack Obama: Am 99 de probleme, dar Mitt nu e una dintre ele. Hotnews. ro va tine la curent cu cele mai noi evenimente din ultima zi de campanie inaintea alegerilor prezidentiale din SUA.

Campanie electorala de 6 miliarde de dolari

Campania electorala de anul acesta va ramane in istorie ca una dintre cele mai costisitoare din istoria Statelor Unite, informeaza sursele de presa.

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2123 seconds )