Libnet.ro
UNICEF

06:45

De ce nu se intorc acasa romanii din diaspora, desi 70% marturisesc ca isi doresc - studiu

Antena3 Antena3,
De ce nu se intorc acasa romanii din diaspora, desi 70% marturisesc ca isi doresc - studiu

Multi dintre romanii din diaspora si-ar dori sa se intoarca acasa, dar coruptia, mentalitatea si nivelul scazut de trai din tara reprezinta principalele bariere care ii impiedica sa faca acest lucru,. continuă pe Antena3

Ministrul Dan Stoenescu vizeaza lansarea unor sesiuni de informare pentru romanii din diaspora

Ministrul delegat pentru relatiile cu romanii de pretutindeni, Dan Stoenescu, prezent in Spania, a anuntat ca are in vedere lansarea unor sesiuni de informare si consultanta pentru romanii din diaspora, sesiuni care vor aborda modalitatile de accesare a fondurilor europene POSDRU.

Campanie de informare privind votul prin corespondenta pentru romanii din diaspora

Ministrul delegat pentru Relatiile cu romanii de pretutindeni, Dan Stoenescu, s-a intalnit cu romanii din Spania, prilej cu care a precizat ca va lansa o campanie de informare privind votul prin corespondenta si consultari privind accesarea fondurilor europene pentru romanii din diaspora, potrivit Mediafax.

70% dintre romanii din diaspora vor sa vina acasa. Iata ce-i impiedica

Multi dintre romanii din diaspora si-ar dori sa se intoarca acasa, dar coruptia, mentalitatea si nivelul scazut de trai din tara reprezinta principalele bariere care ii impiedica sa faca acest .

Campanie de informare pentru romanii din strainatate privind votul prin corespondenta, anuntata de Dan Stoenescu

Lansarea unei campanii de informare in legatura cu votul prin corespondenta si a unor consultari privind accesarea de fonduri europene pentru diaspora sunt obiectivele invocate de ministrul delegat pentru Relatiile cu romanii de pretutindeni, Dan Stoenescu, care s-a intalnit cu romanii din Spania, informeaza Mediafax.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2271 seconds )