Libnet.ro
UNICEF

16:31

De ce nu intra Catalin Botezatu in politica

ADPM ADPM,
De ce nu intra Catalin Botezatu in politica

Catalin Botezatu marturiseste ca a primit mai multe propuneri de a intra in politica, dar pe care le-a refuzat pentru ca nu ii place sa promita si sa nu se tina de cuvant. continuă pe ADPM

Grecia: Confruntari intre politie si protestatari au avut loc in mai multe orase.

Mai multe confruntari s-au produs, miercuri, intre politie si manifestantii care protesteaza fata de uciderea unui artist antifascist de catre un presupus militant neonazist, in mai multe orase ale Greciei, de la Atena la Salonic nord) si Patras vest), conform Mediafax. Intr-un cartier periferic al Atenei, politia a tras grenade lacrimogene pentru a dispersa manifestantii violenti care aruncau cu pietre si bucati de lemn in fortele de ordine, conform agentiei de presa greaca ANA, citata de .

Reparatii la retea. Se opreste alimentarea cu gaze in mai multe zone ale orasului

Mai multe zone ale orasului raman fara alimentare cu gaze, joi, 19 septembrie, in intervalul orar 8. Oprirea este cauzata de mai multe defectiuni in retea.

Cutremurul care a fost resimtit in mai multe orase din Romania. Ce intensitate a avut

Vecinii nostri ucraineni au fost zguduti in aceasta dimineata de un cutremur care s-a resimtit in mai multe localitati de la malul Marii Negre. Locuitorii din Navodari, Ovidiu sau Mamaia confirma ca au.

ROSIA MONTANA: Proteste in mai multe orase din tara si din strainatate.

In mai multe orase din tara, printre care Alba-Iulia, Cluj-Napoca, Iasi, Craiova, Suceava, Buzau, Constanta, Timisoara, Sibiu, Targu Mures si Brasov, au loc, duminica seara, proteste impotriva proiectului de la Rosia Montana. De asemenea, sunt anuntate proteste si la Budapesta, Londra, New York, Berlin, Amsterdam, Milano, Praga, Paris, Toronto, Viena, Barcelona. Citeste si PROTEST ROSIA MONTANA. Mars prin centrul Capitalei in a cincisprezecea zi de proteste In Bucuresti, aproximativ 2. 500 de .

Andreea Marin si Catalin Botezatu, eleganti din cale-afara pentru Media Music Awards

La editia din acest an a Media Music Awards vor participa, alaturi de cei mai in voga artisti ai momentului, si vedete din showbiz ce vor veni special la Sibiu pentru a fi parte a prestigiosului eveniment.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 16:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2099 seconds )