Libnet.ro
UNICEF

16:00

Patru persoane, intre care doi copii, au murit intr-un accident rutier intre Timisoara si Lugoj

B1 B1,
Patru persoane, intre care doi copii, au murit intr-un accident rutier intre Timisoara si Lugoj

Patru persoane, intre care doi copii de un an si jumatate si respectiv opt ani, au murit, sambata dupa-amiaza, dupa ce masina in care se aflau a derapat in timpul unei depasiri, pe DN6 Timisoara- . continuă pe B1

Patru persoane, intre care doi copii, au murit intr-un accident rutier intre Timisoara si Lugoj

Patru persoane, intre care doi copii de un an si jumatate si respectiv opt ani, au murit, sambata dumpa-amiaza, dupa ce masina in care se aflau a derapat in timpul unei depasiri, pe DN6 Timisoara- Lugoj, izbindu-se de un TIR care circula regulamentar.

Cinci persoane, intre care trei copii, au fost ranite intr-un accident produs pe Autostrada Soarelui

Cinci persoane, intre care o femeie si cei trei copii ai acesteia, au fost ranitti, vineri, in urma unui accident rutier petrecut pe Autostrada Soarelui. Accidentul s-a produs la kilometrul la kilometrul 112 +.

Inundatii in Bulgaria: 14 persoane au murit, printre care doi copii

Luni va fi zi de doliu national in Bulgaria in memoria victimelor inundatiilor violente care au lovit tara in ultimele zile. 14 oameni, printre care si doi copii, au fost ucisi de viiturile care au distrus mai.

UPDATE: Inundatii in Bulgaria. Cel putin zece morti, printre care doi copii

Cel putin zece persoane au murit joi in orasul bulgar Varna, in urma unor inundatii, potrivit unui bilant provizoriu al politiei locale.

12 victime, intre care noua copii, intr-un raid aerian in Siria

12 civili, inclusiv noua copii, au fost ucisi, miercuri, intr-un raid aerian efectuat de elecoptere ale armatei siriene in apropierea frontierei cu Iordania, anunta Observatorul Sirian pentru Drepturile Omului OSDO), citat de AFP, informeaza Mediafax.

Inundatii in Bulgaria. Zece persoane au murit, inclusiv doi copii

Zece persoane au murit, inclusiv doi copii, iar alte trei persoane sunt date disparute in urma inundatiilor care au avut loc joi in nord-estul Bulgariei, a anuntat vineri ministrul bulgar de Interne Tvetlin Iovcev,.

Bacau: Doi morti si trei raniti, intre care un copil, dupa ce o autoutilitara s-a ciocnit cu un TIR

Doua persoane au murit si alte trei au fost ranite, intre care si un copil de opt ani, in urma unui accident care a avut loc, sambata, in judetul Bacau, pe drumul national DN2, dupa ce o autoutilitara,.

Accident pe Autostrada Soarelui. Cinci persoane au fost ranite. Trei dintre acestea sunt copii

Cinci persoane, intre care o femeie si cei trei copii ai acesteia, cu varste cuprinse intre sapte si 13 ani, au fost ranitti, vineri, in urma unui accident rutier petrecut pe Autostrada Soarelui, unul dintre copii fiind adus cu un elicopter la Spitalul Floreasca din Capitala.

Bacau: Patru copii, raniti intr-un accident, dupa ce masina in care se aflau s-a rasturnat

Patru copii cu varste cuprinse intre cinci si zece ani, din comuna bacauana Dofteana, au ajuns la spital dupa ce masina in care se aflau, condusa de o tanara de 29 de ani, s-a rasturnat pe drumul.

Perchezitii in caminele universitatii din Ploiesti intr-un dosar privind traficul de droguri

Procurorii DIICOT au facut, miercuri, noua perchezitii in campusul Universitatii de Petrol si Gaze din Ploiesti, dar si in alte locatii din Ploiesti, Bucuresti si Constanta, intr-un dosar privind traficul si consumul de droguri, anchetatorii suspectand mai multe persoane, intre care si straini.

ştiri de la B1

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2369 seconds )