Libnet.ro
UNICEF

01:05

Inundatii devastatoare in Statele Unite. 23 de persoane au murit

Antena3 Antena3,
Inundatii devastatoare in Statele Unite. 23 de persoane au murit

Sute de persoane au fost salvate, in timp ce 23 si-au pierdut viata in inundatiile din West Virginia, Statele Unite. Sunt cele mai grave inundatii din ultima suta de ani, fiind caracterizate drept. continuă pe Antena3

Statele Unite avertizeaza Marea Britanie ca va sta la rand pentru un acord comercial, pe primul loc fiind UE

Presedintele SUA, Barack Obama, mentine avertismentul ca Marea Britanie va ajunge la capatul randului in efortul de a semna un acord comercial cu Statele Unite, pentru ca Washingtonul va prefera Parteneriatul cu Uniunea Europeana.

Inundatiile au facut prapad in Statele Unite ale Americii (FOTO)

Inundatiile din statul american Virginia de Vest au curmat viata a cel putin 20 de persoane. Dintre oamenii care si-au pierdut viata din cauza dezastrului se numara si doi copii. A fost declarata stare de.

Singurul atentat cu bomba din Romania unde nu s-au gasit autorii. Daca s-ar fi produs deflagratia, ar fi murit sute de oameni

Atentatul din anul 2001 asupra unui ofiter de politie din Vrancea, de la Serviciul Economic, a esuat, dar vinovatii nu au fost gasiti nici dupa 15 ani.

Tim Robbins a venit, la Odeon, sa-l intalneasca pe Andrei Serban, regizorul care i-a influentat cariera in Statele Unite

Actorul-regizor TIm Robbins a fost in Romania, la Sibiu si la Bucuresti, pentru a prezenta spectacolul sau Visul unei nopti de vara, dupa Shakespeare. La Bucuresti, a venit la Teatrul Odeon, special ca sa-l intalneasca pe Andrei Serban, care repeta, aici, un nou spectacol. A venit surprinzator la repetitii si a stat sa ne priveasca, desi nu intelegea un cuvant, dar era fascinat sa ma vada repetand cu tineri actori, a povestit Andrei Serban.

Analiza Al Jazeera: Statele Unite sunt dependente militar de Iran in lupta impotriva Statului Islamic

Batalia pentru recucerirea orasului Fallujah de catre irakieni din mainile Statului Islamic a aratat un fapt pe care americanii nu il doreau, dependenta lor militara de Iran in aceasta zona.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,236 seconds )