Libnet.ro
UNICEF

16:30

Inundatii in sud-estul Frantei: Cel putin o persoana a murit si o alta a fost data disparuta

Antena3 Antena3,
Inundatii in sud-estul Frantei: Cel putin o persoana a murit si o alta a fost data disparuta

Ploile torentiale care au afectat duminica sud-estul Frantei s-au soldat cu cel putin un mort si o persoana data disparuta, au anuntat autoritatile locale, citate de AFP. Mai multe. continuă pe Antena3

Inundatii in Franta: Cel putin un mort si un ranit.

Cel putin o persoana a murit, iar alta a fost ranita, in urma ploilor torentiale din sud-estul Frantei, conform AFP, relateaza Mediafax. Mai multe localitati situate intre Hyeres si Le Lavandou au fost grav afectate de ploile care au inceput sa cada in zona inca de vineri si vor continua pana luni dimineata. Un barbat in varsta de 73 de ani a decedat in propria pivinita, in timp ce o alta persoana, aflata pe ambarcatiunea sa, a fost data disparuta, la La Londe-les-Maures, in apropiere .

Pakistan: Cel putin 20 de soldati ucisi si alti 30 raniti.

Cel putin 20 de soldati pakistanezi au fost ucisi si ati 30 au fost raniti in urma exploziei unei bombe produse la trecerea unui convoi militar in nord-vestul Pakistanului, au anuntat autoritatile, citate de France Presse. Principala miscare rebela din tara, Miscarea Talibanilor din Pakistan TTP), a revendicat atentatul. Noi revendicam responsabilitatea atentatului, in cadrul luptei noastre impotriva unui sistem secular, a declarat telefonic pentru agentia franceza de presa un purtator de .

Cel putin 14 morti intr-un atentat comis la un restaurant din Kabul. Trei angajati ONU si reprezentantul FMI in Afganistan, printre victime

Cel putin 14 persoane, inclusiv cetateni straini, au fost ucise intr-un atentat sinucigas comis vineri de insurgentii talibani in fata unui restaurant din Kabul, informeaza AFP, potrivit Mediafax. Trei angajati ai ONU si un reprezentant al Fondului Monetar International FMI) figureaza printre persoanele ucise, au anuntat secretarul general al ONU Ban Ki-moon si directorul general al FMI Christine Lagarde.

Kabul: Cel putin 14 morti intr-un atentat comis la un restaurant

Cel putin 14 persoane, inclusiv cetateni straini, au fost ucise intr-un atentat sinucigas comis astazi de insurgentii talibani in fata unui restaurant din centrul capitalei afgane Kabul.

Cel putin 14 persoane au fost ucise intr-un atentat sinucigas produs intr-un restaurant din Kabul

Cel putin 14 persoane, inclusiv cetateni straini, au fost ucise intr-un atentat sinucigas comis vineri intr-un restaurant din Kabul, informeaza AFP, citata de Mediafax si Agerpres. Restaurantul care a fost.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2164 seconds )