Libnet.ro
UNICEF

10:30

Libertatea: in plina campanie electorala a lui Firea, Primaria Capitalei a difuzat 600 de spoturi pe cinci televiziuni, in doar sapte zile

Hotnews Hotnews,
 Libertatea: in plina campanie electorala a lui Firea, Primaria Capitalei a difuzat 600 de spoturi pe cinci televiziuni, in doar sapte zile

000 de lei pentru activitati de marketing si promovare au inceput sa fie cheltuiti pe Primaria Capitalei, in cadrul unei campanii care se va incheia chiar in ziua alegerilor locale, pe 27 septembrie, scrie Libertatea. continuă pe Hotnews

Rares Bogdan a rabufnit. Mesajul violent pe care l-a dat in plina campanie electorala

Prim-vicepresedintele PNL, Rares Bogdan, a declarat ca urmeaza o perioada care in cartile de istorie va fi trecuta ca lunga guvernare liberala deoarece va fi guvernarea ce va marca viata in bine. Rares Bogdan a rabufnit Astazi, europarlamentarul Rares Bogdan a precizat, la o manifestare electorala organizata in municipiul Reghin, ca unii alegatori vor fi .

Scandal cu sabii si topoare in campanie electorala, la Cernica. Oamenii primarului PNL, trimisi la bataie

Caz socant in comuna Cernica din judetul Ilfov. A fost bataie cu sabii si topoare, in plina campanie electorala. Oamenii primarului PNL i-au luat la bataie pe adversari.

Investigatie Rise Project: Primaria Capitalei condusa de Gabriela Firea a platit dublu pentru rascumpararea Parcului Verdi Ce legaturi au cu primarul cei care au primit banii UPDATE Primaria Capitalei: Articolul include afirmatii false, ne vom adresa ju

Primaria Capitalei, condusa de Gabriela Firea, a platit dublu pe terenul din Parcul Verdi, ca si cum acesta era construibil si avea utilitati, desi el era spatiu verde, arata o investigatie Rise Project. Astfel, municipalitatea a platit 1080 de euromp pentru cele 5,6 ha din parc, iar trei luni mai tarziu, in grila notarilor, pretul de referinta pentru terenurile din parcul Verdi a fost fixat la 561 de euromp. Principalul beneficiar si artizanul afacerii este milionarul Dragos Savulescu, fost actionar al clubului Dinamo, condamnat definitiv si urmarit international. Acesta a primit aproape sapte milioane de euro din cele aproximativ 50 puse la bataie de primaria generala.

Ce avere are, de fapt, Nicusor Dan, candidatul la Primaria Capitalei. Cum a strans bani pentru campania electorala

Care este averea candidatului la Primaria Capitalei si de ce bunuri se bucura acesta in comparatie cu alti colegi de breasla? Romanii au aflat de curand care a fost metoda prin care a reusit sa stranga bani pentru campania electorala. UPDATE: Nicusor Dan este noul primar al Bucurestiului, conform datelor exit-poll, publicate duminica, 27 septembrie, .

Primaria Capitalei va da gratuit cate o supa pe zi persoanelor din grupurile vulnerabile

Primaria Capitalei va da gratuit cate o supaciorba pe zi si paine persoanelor din grupurile vulnerabile, potrivit unui proiect initiat de primarul Gabriela Firea, cu mai putin de o luna inainte de alegeri, si aprobat luni de Consiliul General al Municipiului Bucuresti. Programul Supa Comunitara va fi derulat de catre Directia Generala de Asistenta Sociala a Municipiului Bucuresti, iar alocatia minima de hrana pentru o persoana va avea valoarea de 6 lei. impartirea hranei se va face in trei locatii din zonele Obor, Viilor si Gara de Nord.

VIDEO Campanie electorala PSD cu un boxer xenofob: Sa va iau defunctii si pe voi pe muschiul cavernos cremaster!

Calin Marincus, boxerul xenofob care zilele trecute sabota o intalnire electorala a USR, face campanie electorala pentru PSD Cluj, aducandu-i ode presedintei PSD Cluj, Anca Ciubancan. in schimb, pentru USR-PLUS are un mesaj grobian transmis din fata Catedralei Mantuirii Neamului.

VIDEO Cum arata Muzeul Copiilor pentru care Primaria Capitalei a platit 1,3 milioane de euro si cati vizitatori a avut in primele 10 zile

Muzeul Copiilor, deschis in urma cu 10 zile de Primaria Capitalei, a primit de la inaugurare peste 5. 000 de vizitatori, potrivit datelor transmise de Primaria Capitalei la solicitarea HotNews. ro. Cei mici pot invata intr-un mod interactiv despre corpul uman, viata subacvatica, muzica, fizica, arta, geografie, pot calatori in spatiu cu racheta, pot vedea cum functioneaza o imprimanta 3D sau ce inseamna realitatea virtuala si hologramele. Intrarea este gratuita pana la finalul anului, dar se face numai pe baza de programare online, in cadrul unor tururi ghidate. Deja locurile pentru luna septembrie s-au epuizat. Daca cei inscrisi nu se prezinta la ora stabilita nu mai pot intra.

Consiliul General al Municipiului Bucuresti a aprobat proiectele prin care 250.000 de elevi si profesorii din Bucuresti se pot testa de COVID-19 cu bani de la Primaria Capitalei

Consiliul General al Municipiului Bucuresti a aprobat proiectele propuse de primarul Gabriela Firea prin care 250. 000 de elevi, dar si profesorii se pot testa gratuit de Covid-19. Persoanele care se inscriu pentru testare vor primi un sprijin financiar in valoare de 200 de leibeneficiar ce va fi decontat unitatilor de specialitate in testare RTC-PCR afiliate proiectului, practic se vor testa gratuit.

Klaus Iohannis, campanie electorala pentru PNL: Ma astept la un rezultat record la alegerile locale

Presedintele Klaus Iohannis a facut si in conferinta de miercuri de la Palatul Cotroceni campanie pentru Partidul National Liberal. intrebat fiind ce asteapta de la PNL la aceste alegeri, seful statului a spus ca asteapta un rezultat record si ca PSD sa nu mai ocupe jumatate de tara in ceea ce priveste pozitiile din administratia locala.

Campanie electorala fara idei

Campania electorala pentru alegerea primarului general al Bucurestiului - care ar trebui sa dea tonul toamnei electorale care va culmina cu alegerile legislative de pe 6 decembrie - este extrem de saraca.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1999 seconds )