Libnet.ro
UNICEF

01:05

O companie de investitii a preluat cu peste 10 mil. euro un un parc logistic langa Bucuresti

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
O companie de investitii a preluat cu peste 10 mil. euro un un parc logistic langa Bucuresti

Compania de investitii Secure Property Development Investment a preluat un parc logistic de langa Bucuresti, detinut de compania Pheonix Real Estate din Grecia, care genereaza anual venituri de 1,3 milioane de euro si este inchiriat in proportie. continuă pe Wall-Street Ro

Norvegia, Islanda si Liechtenstein doneaza Romaniei 8 mil.euro pentru eficienta energetica

Norvegia, Islanda si Liechtenstein doneaza Romaniei 8 milioane de euro pentru finantarea unor programe de eficienta energetica, cu scopul reducerii emisiilor de gaze cu efect de sera.

Moscova, dispusa sa ofere Crimeei aproximativ 790 mil. euro,

Moscova este dispusa sa ofere 1,1 miliarde de ruble aproximativ 790 milioane de euro) provinciei autonome Crimeea, in care urmeaza sa aiba loc un referendum privind alipirea peninsulei ucrainene la Rusia, a anuntat duminica, la Simferopol, un.

Administratori de firme, trimisi in judecata pentru evaziune de peste 9 mil. lei.

Administratorii a doua firme din Bucuresti au fost trimisi in judecata de procurorii DNA pentru evaziune fiscala de peste noua milioane de lei. In perioada 2008-2010, in calitate de asociati si administratori ai S. si S. , inculpatii Rosu Bogdan si Rosu Ion nu au inregistrat in contabilitate toate operatiunile economice desfasurate si veniturile realizate de cele doua firme, evidentiind totodata in actele contabile operatiuni economice .

Lichiditate de peste 1 milion euro pe BVB

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat, in prima parte a sedintei de tranzactionare de astazi, o lichiditate de 5. 018,19 lei 1. 389,46 euro).

Terapia Ranbaxy distribuie dividende brute de peste 45 milioane euro

Producatorul farmaceutic Terapia Cluj-Napoca, detinut de grupul indian Ranbaxy, acorda un dividend brut de 0,82 lei pe actiune, care cumuleaza sumele neincasate de actionari pentru anii 2011, 2012 si 2013, valoarea totala ridicandu-se la 205 milioane lei 45,6 milioane euro).

Fonduri de 10.000 euro pentru tinerii antreprenori. Conditii pentru a primi banii statului

Tinerii antreprenori pot primi bani de la stat, daca vor sa se apuce de afaceri. De maine, se pot depune cereri in vederea obtinerii unei finantari nerambursabile de pana la 10. 000 de euro. Acordarea banilor est.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1913 seconds )