Libnet.ro
UNICEF

17:30

Primaria Sectorului 2 vrea 13 mil. euro pentru un parc de agrement

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Primaria Sectorului 2 vrea 13 mil. euro pentru un parc de agrement

Primaria Sectorului 2 vrea sa contracteze lucrari estimate la 60,5 milioane lei 13,4 milioane euro), inclusiv TVA, pentru constructia parcului de agrement Tei Plumbuita. Proiectul urmeaza sa fie cofinantat cu fonduri europene, prin Programul. continuă pe Wall-Street Ro

Investitie de 13 mil. euro intr-un parc din Sectorul 2.

Primaria Sectorului 2 vrea sa investeasca 60,5 milioane lei 13,4 milioane euro), inclusiv TVA, pentru constructia parcului de agrement Tei - Plumbuita. Scopul contractului ce face obiectul procedurii de atribuire este reprezentat de executia lucrarilor privind construirea unui parc de agrement pe domeniul administrat de Primaria Sectorului 2, Bucuresti, constand din furnizare, lucrari de fundatii, montaj si punere in functiune instalatii/echipamente de agrement, lucrari de retele electrice, .

Primaria sectorului 2 vrea sa plateaca circa 11 milioane de euro pentru transformarea Parcului Plumbuita - Tei in parc de distractii

Primaria Sectorului 2 a lansat licitatia pentru lucrarile de reamenajare a Parcului Plumbuita-Tei, valoarea lucrarilor fiind estimata la circa 49 milioane lei plus TVA, potrivit site-ului de licitatii publice. Parcul va fi si transformat intr-un parc de distractii, printre amenajarile propuse numarandu-se un roller coaster, o casa a groazei cu trenulet interior, carusel, lanturi, o roata mica si o roata mare. Contractul va fi finantat din fonduri europene 40%) si de la bugetul local 60%), lucrarile avand termen de finalizare 15 luni.

Norvegia, Islanda si Liechtenstein doneaza Romaniei 8 mil.euro pentru eficienta energetica

Norvegia, Islanda si Liechtenstein doneaza Romaniei 8 milioane de euro pentru finantarea unor programe de eficienta energetica, cu scopul reducerii emisiilor de gaze cu efect de sera.

Primaria Sectorului 4 va termoizola de sase ori mai putine blocuri in acest an decat in 2013

Primaria Sectorului 4 a Capitalei va izola termic de sase ori mai putine blocuri decat a termoizolat in cursul anului trecut, conform datelor institutiei remise WALL-STREET.

Grupul UniCredit Tiriac a facut anul trecut profit de 20 mil. euro, la jumatate fata de 2012. Doar banca a raportat un rezultat cu 100 mil. lei mai mic

UniCredit Tiriac Bank a raportat la nivel consolidat un profit net de 87,7 milioane lei 19,8 milioane euro) pentru anul trecut, la jumatate fata de cel inregistrat in 2012. Creditarea a fost sustinuta de avansul puternic al imprumuturilor ipotecare si.

Terenul fostei fabrici Prefa Brasov, scos la licitatie pentru 17,4 mil. euro

Terenul pe care americanul Jonathan Mann ar fi urmat sa ridice 10. 000 de apartamente in Brasov este scos la vanzare de lichidatorul judiciar, RVA Insolvency, pentru 17,4 mil. euro, fara TVA, dupa ce compania prin care ar fi urmat sa se dezvolte.

Investitii de 800.000 de euro pentru 2014

MCA Grup, producator local de usi de garaj si rulouri exterioare pentru ferestre a bugetat, pentru anul 2014, investitii de peste 800. 000 de euro, vizand integrarea unor noi categorii de produse si dezvoltarea capacitatii de productie a altora mai vechi, informeaza acesta intr-un comunicat de presa.

3,5 miliarde de euro pentru sprijinirea europenilor defavorizati, in urmatorii 7 ani

Uniunea Europeana aloca 3,5 miliarde de euro pentru hrana sau alte forme de sprijin destinate celor mai defavorizate persoane din statele membre, in perioada 2014-2020, potrivit unui regulament adoptat luni de Consiliul UE.

Afacerile Cargus au depasit pragul de 25 mil. euro, in crestere cu 20%

Cargus, una dintre cele mai mari companii de pe piata de curierat intern din Romania, a raportat o crestere de 20% a cifrei de afaceri pentru 2013. Compania de curierat a atins venituri de 25,7 milioane de euro, cu aproape sase milioane de euro mai.

O companie de investitii a preluat cu peste 10 mil. euro un un parc logistic langa Bucuresti

Compania de investitii Secure Property Development Investment a preluat un parc logistic de langa Bucuresti, detinut de compania Pheonix Real Estate din Grecia, care genereaza anual venituri de 1,3 milioane de euro si este inchiriat in proportie.

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1893 seconds )