Libnet.ro
UNICEF

00:07

Investitii de 70 milioane lei pentru modernizarea a trei porturi la Dunare

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Investitii de 70 milioane lei pentru modernizarea a trei porturi la Dunare

Complexul portuar Giurgiu, alaturi de porturile Bechet si Corabia, gestionate de Administratia Porturilor Dunarii Fluviale, vor fi modernizate prin investitii cu o valoare cumulata de 70 milioane lei, inclusiv TVA. continuă pe Wall-Street Ro

Trei porturi la Dunare vor fi modernizate. Investitiile se ridica la 70 milioane lei

Complexul portuar Giurgiu, alaturi de porturile Bechet si Corabia, gestionate de Administratia Porturilor Dunarii Fluviale, vor fi modernizate prin investitii cu o valoare cumulata de 70 milioane lei, relateaza Me.

Curtea de Conturi: Ministerul Mediului nu a inregistrat in contabilitate 3,34 milioane lei pentru licente Microsoft in 2013/Ministerul Culturii nu a facut analiza necesarului de licente Microsoft care i-au fost inchiriate

Ministerul Mediului nu a inregistrat in evidenta contabila pe anul 2013 active fixe, reprezentand licente necesare utilizarii produselor software Microsoft, in valoare de 3. 374 mii lei, se arata in raportul Curtii de Conturi pe anul 2013. Alte nereguli in administrarea licentelor Microsoft sunt semnalate la Ministerul Culturii si la ANCOM. Curtea de Conturi semnaleaza ca nu s-a efectuat inca analiza modului de fundamentare a necesarului de licente Microsoft inchiriate de Ministerul Comunicatiilor pentru Ministerul Culturii si dispunerea masurilor care se impun in functie de rezultatele analize. Pe de alta parte, valoarea patrimoniului ANCOM a fost majorata nejustificat cu suma de peste 5,17 milioane lei, prin inregistrarea eronata in conturi a contravalorii inchirierii de licente Microsoft.

BCR primeste un plafon de 490 milioane lei pentru Prima Casa 2015. Cate credite estimeaza ca va acorda banca?

BCR a primit un plafon de 490 milioane lei in programul Prima Casa 2015 . Banca estimeaza ca va acorda peste 7. 500 de noi imprumuturi prin acest program.

Prima Casa 2015. BCR a primit un plafon de 490 milioane lei pentru program si estimeaza ca va acorda 7.500 de credite

Banca Comerciala Romana BCR) a primit un plafon de fonduri de 490 milioane lei pentru Prima Casa si estimeaza ca va acorda peste 7. 500 de noi imprumuturi prin acest program, a anuntat luni institutia de credit.

MMSC nu a inregistrat in contabilitate 3,374 milioane lei pentru licentele Microsoft, in 2013

Ministerul Mediului si Schimbarilor Climatice MMSC) a gestionat defectuos propriul patrimoniu si nu a inregistrat in evidentele contabile anumite cheltuieli, precum active fixe reprezentand licente necesare utilizarii produselor software Microsoft, in valoare de 3. 000 lei, arata Raportul pe anul 2013 publicat de Curtea de Conturi a Romaniei.

Trei porturi la Dunare vor fi modernizate. Investitia se ridica la suma de 70 de milioane de lei

Portul Bechet, Corabia, dar si complexul portuar Giurgiu vor intra intr-un proces amplu de modernizare. Valoarea investitiei se ridica la suma de 70 de milioane de lei.

Companiile de la Transporturi au platit nelegal indemnizatii de aproape 6 milioane lei in 2013

Regii autonome, companii, societati nationale si societati comerciale aflate sub autoritatea Ministerului Transporturilor au platit nelegal indemnizatii in valoare de 5,973 milioane lei pentru ca ministerul nu a luat masuri privind revizuirea contractelor de mandat incheiate cu membrii consiliilor de administratie si cu directorii acestora, potrivit Raportului public al Curtii de Conturi pe anul 2013.

Profit de 43,2 milioane de lei pentru BRD, dupa doi ani de pierderi

BRD a inregistrat un profit de 43,2 milioane lei, anul trecut, dupa doi ani de pierderi, ca urmare a scaderii costului net al riscului cu 43% si a unui bun control al costurilor, potrivit datelor bancii.

Mecanica Ceahlau, profit de 4,4 milioane lei la finalul lui 2014

Producatorul de utilaje agricole Mecanica Ceahlau a inregistrat in 2014 un profit de 4,4 milioane lei, fata de 700. 000 lei la sfarsitul anului 2013, in timp ce cifra de afaceri a companiei s-a mentinut la nivelul de aproximativ 24 milioane lei - in linie cu bugetul stabilit pentru 2014, arata raportul transmis astazi Bursei de Valori Bucuresti BVB).

UPDATE Curtea de Conturi: La sfarsitul lui 2013, Posta Romana avea pe rol procese in care i se solicitau daune de peste 50,7 milioane lei

Posta Romana avea la sfarsitul anului 2013 procese in instanta in care valoarea daunelor pretinse depasea 50,7 milioane lei aproape 11,5 milioane euro), pentru care compania de stat aflata in plin proces de privatizare nu facuse provizioane asa cum cere legea, se arata in raportul Curtii de Conturi pe anul 2013. De notat ca in luna noiembrie a anului trecut, fostul ministru al Comunicatiilor, Razvan Cotovelea, se arata optimist in privinta privatizarii companiei luand in calcul trecerea pe profit operational si faptul ca de la Comisia Europeana s-a obtinut conversia in actiuni a datoriilor Postei la stat, dar sublinia ca datoriile Postei catre privat nu ti le iarta nimeni. Sunt sute de procese pe comercial. UPDATE Posta Romana a facut in 2013 plati nelegale de 166. 000 lei catre Gerissen Strategic Solution, reprezentand servicii de recrutare personal de conducere neprestate. Este aceeasi firma, cu un singur angajat, consultantul Razvan Soare, care a gestionat introducerea 'managementului privat' la Posta Romana, selectand membrii Consiliului de Administratie.

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2091 seconds )