Libnet.ro
UNICEF

01:05

Investitii de aproape 30 de milioane de euro la Spitalul Judetean Zalau. Care este cel mai amplu proiect

Adevărul Adevărul,
Investitii de aproape 30 de milioane de euro la Spitalul Judetean Zalau. Care este cel mai amplu proiect

Sapte investii in valoare de aproape 30 milioane euro sunt in derulare la Spitalul Judetean de Urgenta Zalau, cea mai mare unitate spitaliceasca din judetul Salaj. continuă pe Adevărul

Ropharma vrea sa ia un imprumut de 2 milioane euro de la ING Bank

Lantul farmaceutic Ropharma vrea sa ia, impreuna cu societatile Ropharma Logistic, Teo Health, Bioef si Aesculap Prod, un imprumut la termen de la ING Bank NV Amsterdam Sucursala Bucuresti in suma de 2 milioane euro pentru refinantarea unor investitii, informeaza News. ro.

Revolta unui medic din spitalul judetean: Situatia este extrem de grava. Nu mai sunt alimente. Reactia sefilor

Un medic sef de sectie de la Spitalul judetean de Urgenta din Deva se plange ca unitatea medicala se confrunta cu o lipsa acuta de alimente, iar pacientii risca sa ramana fara mancare.

Se vrea control ca la aeroport in Spitalul Judetean Neamt dupa uciderea directoarei medicale

Coducerea unitatii sanitare trebuie sa implementeze mai multe masuri pentru cresterea sigurantei personalului si a pacientilor in Spitalul Judetean Neamt, dupa crima comisa asupra noii directoare medicale,.

Spitalul Judetean Giurgiu va primi donatii in echipamente medicale de 110.000 de euro

Spitalului Judetean de Urgenta din Giurgiu va primi in scurt timp noi echipamente medicale in valoare de 110. 000 de euro. Principalele beneficiare ale donatiilor vor fi sectiile de pediatrie si neonatologie ale spitalului giurgiuvean, carora li se va alatura si sectia de anestezie si terapie intensiva ATI).

Bolt imprumuta 50 milioane euro de la Banca Europeana de Investitii

Banca Europeana de Investitii BEI) a semnat acordarea unui imprumut de tip quasi equity linie de creditare dependenta de performantele companiei) de 50 de milioane de euro cu Bolt, platforma europeana de trans-port la cerere din Estonia.

Bolt imprumuta 50 milioane euro de la Banca Europeana de Investitii

Banca Europeana de Investitii BEI) a semnat acordarea unui imprumut de tip quasi equity linie de creditare dependenta de performantele companiei) de 50 de milioane de euro cu Bolt, platforma europeana de transport si ridesharing cu sediul central in Estonia.

Deficitul de doctori din Spitalul Judetean Buzau, greu de acoperit. Un singur medic este dornic de angajare

Conducerea Spitalului Judetean de Urgenta Buzau a scos la concurs in ultimele zile ale anului trecut sapte posturi de medic specialist. Luni, 13 ianuarie, a fost ultima zi in care candidatii interesati s-au putut inscrie la concurs.

691 milioane de euro, alocate fermierilor in 2019

466 de fermieri au fost autorizati pentru efectuarea platilor regulare aferente anului de cerere 2019, cu suma totala de 690,98 milioane de euro, incepand cu data de data de 2 decembrie si pana in prezent, informeaza vineri Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura APIA).

Amenda de aproape 32 milioane dolari pentru Volkswagen, in Polonia

Polonia a impus subsidiarei locale a grupului auto german Volkswagen o amenda de 120,6 milioane zloti 31,8 milioane dolari) pentru ca i-a indus in eroare pe consumatori cu privire la nivelul emisiilor poluante produse de automobilele sale, a anuntat ieri Autoritatea pentru protectia consumatorilor din Polonia UOKiK), transmite DPA, conform Agerpres.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2269 seconds )