Libnet.ro
UNICEF

21:00

Investitiile straine directe au crescut la noua luni cu aproape 30%

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Investitiile straine directe au crescut la noua luni cu aproape 30%

Investitiile straine directe au totalizat in primele noua luni 1,109 miliarde de euro, in crestere cu aproape 30% fata de perioada similara a anului trecut, potrivit datelor anuntate luni de Banca Nationala a Romaniei BNR), informeaza Mediafax . continuă pe Wall-Street Ro

Investitiile straine directe au urcat la 1,1 miliarde de euro in primele 9 luni. Jumatate sunt inprumuturi acordate de firmele mama subsidiarelor din Romania

Investitiile straine directe au urcat in primele 9 luni din acest an la 1,1 miliarde de euro, circa jumatate fiind credite intra-grup, potrivit datelor publicate luni de BNR. Estimarile pentru intregul an arata insa pesimist, a declarat in urma cu cateva zile premierul Ponta, ISD ne-depasind 1,9 miliarde de euro, nivelul inregistrat in 2011. Situatia e rea, nu e roza, e foarte rea. Nivelul pentru acest an va fi mai mic sau undeva egal cu 2011, ceea ce e foarte putin, a spus Ponta la Antena 3.

Investitiile straine directe au urcat la 1,1 miliarde de euro in primele 9 luni. Jumatate sunt imprumuturi acordate de firmele mama subsidiarelor din Romania

Investitiile straine directe au urcat in primele 9 luni din acest an la 1,1 miliarde de euro, circa jumatate fiind credite intra-grup, potrivit datelor publicate luni de BNR. Estimarile pentru intregul an arata insa pesimist, a declarat in urma cu cateva zile premierul Ponta, ISD ne-depasind 1,9 miliarde de euro, nivelul inregistrat in 2011. Situatia e rea, nu e roza, e foarte rea. Nivelul pentru acest an va fi mai mic sau undeva egal cu 2011, ceea ce e foarte putin, a spus Ponta la Antena 3.

Ponta: Investitiile straine directe vor fi mai mici sau egale cu anul trecut. ...

Volumul investitiilor straine directe se va cifra anul acesta la un nivel mai mic sau egal cu cel consemnat anul trecut, de 1,9 miliarde euro, proiectiile pentru anul viitor fiind insa mai optimiste avand in vedere investitiile preconizate in sectorul energetic, a declarat premierul Victor Ponta, potrivit Mediafax. Situatia e rea, nu e roza, e foarte rea. Nivelul pentru acest an va fi mai mic sau undeva egal cu 2011, ceea ce e foarte putin, a spus Ponta la Antena 3. El a amintit ca .

Investitiile straine au crescut in Europa in prima jumatate a lui 2012, in ciuda volatilitatii pietelor

In ciuda recesiunii globale si a incertitudinilor generate de criza din Zona Euro, Europa a continuat sa atraga investitii straine directe ISD) in prima jumatate a anului 2012, conform datelor aferente primelor 6 luni ale anului 2012, cuprinse in raportul Ernst and Young- European Attractiveness Survey, se arata intr-un comunicat de presa remis redactiei.

Vanzarea actiunilor BCR a dublat veniturile SIF Muntenia la noua luni

Veniturile SIF Muntenia SIF4) au crescut de 2,2 ori in primele noua luni, la 167,88 milioane lei 37,8 milioane euro), in principal datorita tranzactiei prin care societatea a cedat catre Erste ultimele actiuni pe care le mai detinea la BCR, dar si.

Investitiile straine abia au depasit un miliard de euro in noua luni

In primele noua luni din acest an, investitiile directe ale nerezidentilor in Romania au totalizat 1. 109 milioane de euro, fata de 861 de milioane de euro in perioada ianuarie - septembrie 2011, a comunicat Banca Nationala a Romaniei.

Victor Ponta: Pentru anul viitor as fi mai degraba prudent sa vorbesc de cresteri salariale. Valoarea investitiilor straine directe in 2012, mai mica sau egala cu 2011. / Mariana Campeanu promite cresterea pensiilor si medicamente compensate cu 90% in 201

Premierul Victor Ponta a declarat ca prefera sa fie prudent in a avansa posibilitatea unei majorari salariale pentru bugetari anul viitor, amintind ca Executivul se afla inca in proces de restituire a sumelor din salarii taiate in urma cu doi ani. Primul ministru mai spune si ca volumul investitiilor straine directe va fi anul acesta mai mic sau identic cu cel inregistrat in 2011, de 1,9 miliarde de euro, potrivit Agerpres. In schimb, ministrul Muncii, Mariana Campeanu, promite ca anul viitor pensiile vor fi indexate, medicamentele vor fi compensate cu 90% pentru persoanele cu pensii mai mici de 1. 000 de lei, iar din luna martie va fi introdus un ajutor pentru energie electrica in cazul persoanelor cu venituri reduse. Mariana Campeanu a facut aceste declaratii la Deva, cu ocazia lansarii candidaturii sale pentru un mandat de senator.

Veniturile SIF Muntenia au crescut de peste doua ori in primele noua luni, la 167,88 milioane lei

Veniturile SIF Muntenia SIF4) au crescut de 2,2 ori in primele noua luni, la 167,88 milioane lei 37,8 milioane euro), in principal datorita tranzactiei prin care societatea a cedat catre Erste ultimele actiuni pe care le mai detinea la BCR, dar si din vanzare de titluri ale bancii austriece.

Zentiva a raportat un profit cu 22,4% mai mic pentru primele noua luni

Producatorul de medicamente Zentiva Romania SCD) a raportat pentru primele noua luni din acest an un profit net de 32,54 milioane lei 7,3 milioane euro), cu 22,4% mai redus fata de castigul din aceeasi perioada din 2011.

Datoriile totale ale societatii Hidromecanica au scazut cu 19% in primele noua luni

Compania brasoveana Hidromecanica, aflata in insolventa, a raportat dupa primele noua luni ale acestui an un profit de 16,103 milioane de lei, potrivit unui raport remis Bursei de Valori Bucuresti, dupa ce in perioada ianuarie - septembrie 2011 anunta pierderi de 2,782 milioane de lei.

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2193 seconds )