Libnet.ro
UNICEF

17:15

Ioana-Andreea Lambru, numita pentru a doua oara in postul de secretar general adjunct al Guvernului

Adevărul Adevărul,
Ioana-Andreea Lambru, numita pentru a doua oara in postul de secretar general adjunct al Guvernului

Premierul Sorin Grindeanu a semnat decizia prin care Ioana-Andreea Lambru devine secretar general adjunct al Guvernului, post pe care l-a mai detinut in perioada noiembrie 2012-iulie 2014. continuă pe Adevărul

Ioana-Andreea Lambru, numita pentru a doua oara in postul de secretar general adjunct al Guvernului

Premierul Sorin Grindeanu a semnat decizia prin care Ioana-Andreea Lambru devine secretar general adjunct al Guvernului, post pe care l-a mai detinut in perioada noiembrie 2012-iulie 2014, scrie News. ro. De asemenea, Sorin Grindeanu l-a numit pe Adrian Mladinoiu in postul de secretar de stat in Secretariatul General al Guvernului.

Patinaj artistic: Evghenia Medvedeva, campioana europeana pentru a doua oara consecutiv

Sportiva rusa Evghenia Medvedeva, in varsta de 17 ani, si-a pastrat titlul european la patinaj artistic, vineri seara, la Ostrava Cehia), obtinand un punctaj de 229,71, record mondial.

Fosta sefa DIICOT, Alina Bica LA CAPATUL PUTERII dupa ce a fost condamnata a doua oara: isi bat joc

Fosta sefa a DIICOT, Alina Bica a primit o a doua condamnare cu executare. inalta Curte de Casatie si Justitie a condamnat-o la la 3 ani si 6 luni de inchisoare cu executare pentru savarsirea in.

Protest impotriva gratierii si amnistiei si la Alexandria: Pentru prima oara in istorie, in Teleorman s-a strigat Jos Dragnea!

In jur de 50 de protestatari au iesit in strada, duminica seara, in fata Casei de Cultura din Alexandria, la un miting impotriva gratierii si modificarii Codurilor penale. Publicatia locala Liberinteleorman. ro scrie ca, pentru prima data in istoria judetului Teleorman, in centrul Alexandriei s-a scandat Jos Dragnea!.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2147 seconds )