Libnet.ro
UNICEF

15:01

Ioana Petrescu, balbe privind reducerea CAS: Ministrul Finantelor nu a reusit sa explice de ce FMI pleaca din Romania fara scrisoare de intentie (VIDEO)

B1 B1,
Ioana Petrescu, balbe privind reducerea CAS: Ministrul Finantelor nu a reusit sa explice de ce FMI pleaca din Romania fara scrisoare de intentie (VIDEO)

Aparitiile ministrului de Finante, Ioana Petrescu nu sunt numeroase. Iar cand este scoasa la inaintare sau este nevoita sa iasa in public, ministrul Finantelor reuseste sa spuna mai nimic. Lasata de. continuă pe B1

Reprezentantii FMI nu au ajuns la un acord cu Guvernul privind reducerea CAS

Guvernul si Fondul Monetar International FMI) nu au ajuns la un acord pentru reducerea CAS de la 1 iulie. Discutiile pe aceasta tema urmeaza sa continue la urmatoarea vizita la Bucuresti a Fondului, probabil.

Ministrul Finantelor, Ioana Petrescu, despre reducerea CAS: Au fost negocieri destul de dificile cu FMI. Acordul e inca in derulare

Ministrul de Finante, Ioana Petrescu, a afirmat, joi, intr-o conferinta de presa de la Palatul Victoria, ca au fost negocieri destul de dificile cu FMI in ceea ce priveste reducerea CAS cu 5%, precizand ca.

Ministrul de Finante, Ioana Petrescu: Taxa pe stalp si scutirea de certificate verzi, pot majora preturile intre 0 si 100%

Ministrul Finantelor Publice, Ioana-Maria Petrescu, a afirmat, joi, ca procentul in care taxa pe stalp si sprijinul acordat marilor consumatori pentru certificate verzi se va regasi in cresterile de pret poate.

Ioana Petrescu: inca nu s-a stabilit daca populatia va subventiona taxa pe stalp si scutirea marilor consumatori industriali de certificate verzi

Autoritatile inca nu au stabilit daca populatia va fi nevoita sa suporte in facturile la energie, gaze naturale si utilitati sumele pe care companiile din domeniu le vor achita in contul taxei pe stalp sau sprijinul pe care marii consumatori industriali il vor avea pentru scutirea de la achizitia certificatelor verzi, a declarat Ioana Petrescu, ministrul Finantelor.

Predoiu: Faptul ca reducerea CAS se va face din prima zi a campaniei electorale arata disperarea lui Ponta

Reducerea CAS este necesara, dar fara masuri care sa o sustina este dovada de iresponsabilitate si incompetenta maxima, ingredientele de baza ale guvernarii PSD, a declarat, joi,.

Ponta: Ne putem permite reducerea CAS pentru 2014, insa nu am identificat resurse pentru 2015 si 2016

Reducerea CAS poate fi sustinuta de Guvern in 2014, insa nu au fost identificate resursele pentru 2015 si 2016, avand in vedere ca masura trebuie sa fie una sustenabila, a declarat joi premierul Victor Ponta, intr-un interviu acordat Bloomberg.

Reducerea CAS a intrat in impas inaintea toamnei electorale! Negocierile cu FMI au esuat

Guvernul nu au ajuns la un acord cu FMI pentru reducerea CAS de la 1 iulie, discutiile pe aceasta tema urmand sa continue la urmatoarea vizita la Bucuresti a Fondului, care va avea loc in iulie sau august, au declarat pentru Mediafax surse oficiale.

Reducerea CAS: un minus de 5 mld. lei la venituri in 2015

Reducerea CAS cu 5 puncte procentuale va aduce un gol in venituri estimat la aproximativ 5 miliarde de lei, iar Guvernul nu a reusit sa convinga FMI ca are alte surse de venit, in conditiile in care deficitul bugetar trebuie sa scada de la 2,2% la 1,4%.

Guvernul si FMI nu au ajuns la un acord pentru reducerea CAS din iulie

Surse: Discutiile s-ar putea relua in toamna Guvernul si FMI nu au ajuns la un acord pentru reducerea CAS de la 1 iulie, discutiile pe aceasta tema urmand sa continue la urmatoarea vizita la Bucuresti a Fondului, probabil in iulie sau august, au declarat oficiali pentru surse din presa.

Zi decisiva in negocierile cu FMI. Guvernul incearca sa convinga astazi institutiile financiare internationale sa accepte reducerea CAS

In aceasta dimineata, la 10. 30, are loc la Palatul Victoria o ultima intalnirea intre reprezentantii Guvernului si cei ai delegatiei comune Fondul Monetar International FMI), Comisia Europeana si Banca Mondiala, punctul esential pe agenda discutiilor fiind reducerea CAS cu 5 puncte procentuale.

ştiri de la B1

actualitate, 15:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2335 seconds )