Libnet.ro
UNICEF

01:05

Iohannis a decorat mai multe personalitati culturale: Arta dramatica beneficiaza de noi valori si de surse de excelenta

Adevărul Adevărul,
Iohannis a decorat mai multe personalitati culturale: Arta dramatica beneficiaza de noi valori si de surse de excelenta

Presedintele Klaus Iohannis a decorat, miercuri, mai multi actori, regizori, artisti, precum si pe redactorul sef al publicatiei Timpul, care aniverseaza 140 de ani de existenta, laudandu-i pe acestia pentru ca reprezinta noile valori culturale romanesti, precum surse de excelenta. continuă pe Adevărul

Klaus Iohannis a decorat mai multe personalitati culturale in cadrul unei ceremonii care a avut loc la Palatul Cotroceni (FOTO)

Presedintele Klaus Iohannis a decorat miercuri mai multe personalitati culturale, in cadrul unei ceremonii care a avut loc la Palatul Cotroceni, informeaza Agerpres. Este vorba despre regizorii Radu Afrim si.

Lucrari de intretinere pe Autostrada Soarelui. Trafic restrictionat pe mai multe tronsoane de drum

Soferii care circula miercuri, 26 octombrie, pe Autostrada Soarelui, sunt sfatuiti sa manifeste prudenta sporita la volan din cauza lucrarilor de intretinere care se efectueaza pe mai multe portiuni de drum.

Un grup de hackeri sirieni a atacat mai multe site-uri belgiene. Autoritatile din Belgia au ordonat uciderea a zeci de civili din apropiere de Alep

Mai multe site-uri belgiene au fost tinta unui atac cibernetic revendicat de un grup de hackeri sirieni, informeaza RT. Acestia au sustinut ca au vrut sa se razbune astfel pentru ca fortele aeriene belgiene au.

Peste 1.300 locuri de munca prin reteaua EURES. La cules de capsuni, cele mai multe locuri vacante

Angajatorii din 13 state ale Uniunii Europene se intrec in oferte pentru romani. in aceasta perioada sunt disponibile, prin reteaua EURES, 1. 372 locuri de munca, cele mai multe slujbe fiind in Spania, pentru muncitorii necalificati in agricultura.

Conducerea TAROM, audiata de senatori dupa mai multe incidente in care au fost implicate aeronave ale companiei (VIDEO)

Conducerea TAROM este audiata intr-o sedinta cu usile inchise la Comisia de Transporturi din Senat, informeaza B1 TV. Parlamentarii vor sa afle mai multe detalii despre situatia companiei,.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2156 seconds )