Libnet.ro
UNICEF

09:15

Iohannis, despre dezvaluirile fostului ofiter SRI Dragomir: Mi se pare o campanie ciudata. Nivelul de credibilitate, foarte mic

Adevărul Adevărul,
Iohannis, despre dezvaluirile fostului ofiter SRI Dragomir: Mi se pare o campanie ciudata. Nivelul de credibilitate, foarte mic

Presedintele Klaus Iohannis a afirmat, joi, ibn SUA, ca nivelul de credibilitate al fostului ofiter SRI Daniel Dragomir e foarte mic. Mai mult, seful statului a punctat ca e dusa o campanie ciudata impotriva unor institutii ca DNA si SRI. continuă pe Adevărul

Klaus Iohannis, despre dezvaluirile fostului ofiter SRI Dragomir: Mi se pare o campanie ciudata

Presedintele Klaus Iohannis a declarat joi ca asa-zisele dezvaluiri ale fostului colonel SRI Daniel Dragomir nu afecteaza credibilitatea vreunei institutii, deoarece, in cazul acestuia, nivelul de.

Iohannis, despre dezvaluirile lui Daniel Dragomir: Nu urmaresc cancan-uri, omul a plecat din SRI din cauza unor probleme penale

Klaus Iohannis a daramat, intr-o declaratie din New York unde participa la Adunarea Generala a ONU, toate afirmatiile facute de fostul ofiter SRI, Daniel Dragomir. Seful statului a numit toate.

Replica fostului ofiter SRI Daniel Dragomir la interviul dat de Florian Coldea: Eu chiar am luptat pentru tara asta. El doar s-a prefacut

Fostul ofiter SRI, Daniel Dragomir, se apara de acuzatiile fostului adjunct al SRI, Florian Coldea, care detalia marti intr-un interviu pentru ziare. com detalii despre relatia pe care a avut-o cu Daniel Dragomir, Sebastian Ghita sau Liviu Dragnea. Dragomir a spus despre acuzele lui Coldea ca sunt minciuni si ca acesta i-a atacat familia, mi-a adus DNA-ul la copii la gradinita si la scoala, mi-a luat toate pozele si amintirile din casa.

Stelian Tanase: Asistam la cea mai periculoasa amenintare pentruordinea constitutionala dupa1989, daca Dragomir nu minte. Coldea atenta la ea

Istoricul Stelian Tanase crede ca, daca, intr-adevar, dezvaluirile fostului ofiter SRI Daniel Dragomir sunt adevarate, asitam la cea mai periculoasa amenintare pentru ordinea constitutionala din Romania de dupa Revolutie.

A fost sau nu Sebastian Ghita ofiter SRI? Ce spune Coldea despre episoadele Seychelles si Toscana

A fost sau nu Sebastian Ghita ofiter SRI? Fostul prim-adjunct al Serviciului Roman de Informatii Florian Coldea refuza sa raspunda la aceasta intrebare, insa da asigurari ca ascensiunea.

Iohannis despre declaratiile lui Daniel Dragomir: O campanie ciudata, nu urmaresc can-can-uri, omul a plecat din SRI din cauza unor probleme penale

Mie mi se pare o campanie ciudata, nu am urmarit in detaliu fiindca nu urmaresc astfel de cancan-uri, dar nu cred ca afecteaza credibilitatea vreunei institutii, a raspuns joi presedintele Klaus Iohannis cand a fost intrebat cum comenteaza declaratiile lui Daniel Dragomir, fost angajat SRI.

VIDEO Fostul ofiter Daniel Dragomir, inainte sa fie audiat in Comisia SRI: Vom discuta despre sentintele emise ilegal

Colonelul r) Dumitru Dragomir a declarat, marti, inainte sa intre la Comisia SRI, ca vom discuta despre sentintele emise ilegal.

Lista lui Dragomir: 11 jurnalisti vor fi chemati la audieri. Cine mai figureaza intre cei numiti de fostul ofiter SRI (VIDEO)

Fostul colonel SRI Daniel Dragomir a propus audierea a 65 de persoane! Cei nominalizati sunt ofiteri activi ai SRI, ofiteri in rezerva, oameni de afaceri si din media. Fostul ofiter mai are insa de.

Dacian Ciolos ii raspunde fostului colonel SRI Daniel Dragomir. Ce spune fostul premier despre finantarea Hotnews

Dacian Ciolos infirma acuzatiile pe care i le aduce fostul colonel SRI Daniel Dragomir, potrivit carora fostul premier a cerut, de la inaltimea functiei sale, unor firme private sprijinirea financiara a.

Fostul ofiter Daniel Dragomir da, marti, explicatii in Comisia pentru controlul SRI

Fostul colonel SRI Daniel Dragomir va fi audiat, marti, la ora 16. 30, in Comisia parlamentara pentru controlul SRI, dupa ce a lansat o serie de acuzatii in spatiul public, potrivit presedintelui forului, Claudiu Manda.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2494 seconds )