Libnet.ro
UNICEF

17:30

Iohannis, despre modificarile fiscale din programul de guvernare: Astfel de schimbari nu se decid in centrala de partid

Adevărul Adevărul,
Iohannis, despre modificarile fiscale din programul de guvernare: Astfel de schimbari nu se decid in centrala de partid

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, marti, intr-o conferinta de presa dupa sedinta CSAT, ca schimbarile in domeniul fiscal aduse programului de guvernare nu se decid peste noapte, doar pentru ca asa s-a stabilit in centrala de partid, asta cu atat mai mult cu cat si premierul Tudose s-a aratat sceptic fata de modificarile facute de PSD in programul de guvernare. continuă pe Adevărul

Florin Citu: Chem specialistii PSD la o dezbatere asupra masurilor anti-liberale din programul de guvernare

Senatorul PNL Florin Citu a lansat o provocare publica social-democratilor, privind participarea la o dezbatere pe tema noilor masuri economice din programul de guvernare al Executivului Tudose, la care sa ia parte si reprezentantii mediulu de afaceri si ai multinationalelor.

Klaus Iohannis, despre programul de guvernare: Schimbarile nu se decid in centrala de partid

Presedintele Klaus Iohannis a declarat ca modificarile fiscale nu se fac peste noapte, pentru ca asa s-a hotarat in centrala de partid. Mai mult, Iohannis atrage atentia ca premierul Mihai Tudose s-a aratat sceptic fata de.

Ministrul Muncii, despre modificarile care au iscat scandal

Lia Olguta Vasilescu a raspuns in emisiunea 100 de minute la intrebarile lansate de Dumitru Costin, presedintele BNS. Ministrul Muncii a vorbit despre modificarile din legea salarizarii care au iscat sc.

Schimbarile politice, legislative si fiscale din Romania creeaza instabilitate

Schimbarile politice, legislative si fiscale din Romania creeaza instabilitate, potrivit directorului executiv al Vodafone Romania, Ravinder Takkar, care isi incheie mandatul zilele acestea.

Isarescu, despre contributia BNR la programul de guvernare: Independenta BNR nu inseamna lipsa de colaborare cu Guvernul

Guvernatorul Bancii Nationale a Romaniei BNR), Mugur Isarescu, a refuzat sa confirme sau sa infirme clar, luni, la intrebarile jurnalistilor, daca membri ai conducerii BNR au participat la realizarea programului de guvernare al noului guvern, sustinand ca ideile cuprinse in acesta se gasesc in orice manual de politici economice, iar independenta bancii centrale nu inseamna lipsa de colaborare cu Guvernul.

Klaus Iohannis, despre presupusele inregistrari cu Kovesi: Am auzit prea multe asa-zise interceptari, ascultari, interpretari, ca sa mai cred in ele. La finalul verificarilor, vom afla cu totii unde este adevarul

Presedintele Klaus Iohannis a vorbit, marti, dupa sedinta Consiliului Suprem de Aparare a Tarii CSAT), despre conflictul din interiorul Directiei Nationale Anticoruptie DNA), dupa ce Laura Codruta Kovesi a cerut revocarea din functie a doi procurori, ca urmare a presupuselor inregistrari cu ea.

Klaus Iohannis, despre numirea premierului Tudose: PSD raspunde de activitatea sa

Klaus Iohannis a raspuns si la o intrebare legata de numirea atat de rapida in functia de premier a lui Mihai Tudose la propunerea PSD si ALDE. intrebat daca suspiciunea de plagiat al.

Iohannis, despre scandalul din DNA: Nu vad niciun motiv de suspendare a sefei DNA

Klaus Iohannis a fost intrebat despre scandalul din DNA si cum se pozitioneaza in aceasta situatie. Totodata intrebat daca Kovesi ar trebui demisa, Iohannis a spus ca nu vede niciun.

Adevarul despre aerul conditionat din avioane! De unde vine si cat de murdar este!

De cate ori nu te-ai intrebat de unde vine aerul conditionat care iese prin orificiile mici ce se afla deasupra fiecarui scaun din avion? Zvonurile spun ca acest aer este unul murdar, insa care este adevarul? Se pare.

Dezvaluiri despre ultimul sezon din Game of Thrones

Ultimul sezon din serialul Urzeala tronurilor/ Game of Thrones - al optulea -, ce va fi difuzat in 2018, va fi alcatuit din episoade care vor avea durate de peste o ora, comparabile cu cele ale unor.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2042 seconds )