Libnet.ro
UNICEF

08:30

Iohannis, inainte de plecarea la summit-ul UE - CELAC: Pentru Romania, dezvoltarea unui parteneriat biregional UE - America Latina si Caraibi prezinta un interes deosebit (VIDEO)

B1 B1,
Iohannis, inainte de plecarea la summit-ul UE - CELAC: Pentru Romania, dezvoltarea unui parteneriat biregional UE - America Latina si Caraibi prezinta un interes deosebit (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis va participa miercuri si joi la Summitul Uniunea Europeana - Comunitatea Statelor Latino-Americane si Caraibiene UE - CELAC), desfasurat la Bruxelles. inainte de plecarea spre. continuă pe B1

Klaus Iohannis participa la summit-ul UE-CELAC. Ce declaratii a facut seful statului

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri, inainte de plecarea la summitul Uniunea Europeana - Comunitatea Statelor Latino-Americane si Caraibiene, de la Bruxelles, in cadrul reuniunii va sustine consolidarea dialogului politic, dezvoltarea legaturilor economice si cooperarea extinsa.

Summit-ul G7: crizele din Ucraina si Grecia vor domina discutiile

Pe masura ce liderii celor mai industrializate sapte tari din lume ajung la castelul Elmau din Alpii Bavarezi, agenda reuniunii G7 devine tot mai clara: gasirea inca unei scheme de finatare pentru Grecia si elaborarea unui sistem de sprijin pentru tarile europene care dau de inteles ca vor o relaxare a sanctiunilor economice aplicate Rusiei.

Ce inseamna pensiile private pentru Romania

Sistemul de pensii private in Romania reprezenta 3,07% din produsul intern brut la 31 martie 2015, cu o valoare totala a activelor in administrare de aproximativ 5 miliarde de euro 21,7 miliarde de lei), potrivit unui raport al Autoritatii de Supraveghere Financiara ASF).

EVENIMENT INTACT MEDIA GROUP - EFICIENTA ENERGETICA, prioritate fundamentala pentru Romania

Reducerea consumului de energie primara cu 20% este unul din obiectivele stabilite de Uniunea Europeana pentru anul 2020. Pentru a indeplini aceasta tinta, Romania a adoptat o serie de masuri de sprijin pentru.

ştiri de la B1

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1986 seconds )