Libnet.ro
UNICEF

21:45

Solista trupei Roxette este grav bolnava din nou

Antena3 Antena3,
Solista trupei Roxette este grav bolnava din nou

Duetul suedez Roxette a anuntat luni ca si-a anulat reprezentatiile europene din vara acestui an, punand capat astfel turneelor internationale, ca urmare a sfaturilor medicale pe care le-a primit interpreta. continuă pe Antena3

Magda Ciumac este grav bolnava! Ia pastile cu pumnul si s-a ingrasat pana a ajuns de necunoscut

Magda Ciumac a dezvaluit ca este grav bolnava si ca viata ei depinde de pastilele pe care le ia. Invitata la o emisiune TV, Magda a dezvaluit ca are probleme mari la inima si ca urmeaza sa se opere vara.

Ludovic Orban, chemat din nou la DNA

Ludovic Orban a ajuns, luni dimineata, din nou la DNA. El este cercetat, sub control judiciar, pengtru folosire a influentei in scopul obtinerii unor foloase necuvenite.

Amalia Nastase, din nou in fata altarului. Cand se recasatoreste fosta sotie a lui Ilie Nastase

Amalia Nastase este din nou mama si traieste o frumoasa poveste de dragoste cu omul de afaceri Razvan Vasilescu. Desi abia si-a botezat baiatul, Amalia face deja planuri de nunta, care va avea loc, cel mai probabil, chiar in vara acestui an.

Blake Lively si Ryan Reynolds vor fi din nou parinti

Blake Lively si Ryan Reynolds vor fi din nou parinti! Actrita este insarcinata cu cel de-al doilea copil, iar viitorii parinti sunt in al noualea cer, a anuntat un apropiat. Una dintre cele mai sexi actrite de la Hollywood, Blake Lively va aduce pe lume al doilea copil al cuplului in toamna acestui an.

Rihanna si Leonardo DiCaprio, din nou impreuna: Atingeri tandre intre cantareata si actor, prezenti la un festival de muzica (FOTO)

Cantareata Rihanna, si actorul american Leonardo DiCaprio au fost surprinsi din nou unul in compania celuilalt in decursul acestui weekend, dupa ce acestia au mai avut o scurta idila la.

Caru' cu vedete: Madalina Ghenea a ramas fara logodnic dupa 38 de zile; Monica Dascalu a oprit de urgenta la piata. Pe stirista PRO au lovit-o... poftele; Le are si nu conteneste sa le arate! Andreea Marin si-a etalat din nou mandra monturile

A schimbat microfonul cu biberonul! Fotografii inedite cu rockerul Cornel Ilie Vunk) in chip de tata. Imbiat de vremea buna si de. Le are si nu conteneste sa le arate! Andreea Marin si-a etalat din nou mandra monturile. Andreea Marin sufera de o problema medicala ce.

Iohannis nu mai este proprietarul casei din centrul Sibiului pentru care s-a luptat in instanta. Presedintele a fost radiat din Cartea Funciara

Presedintele Klaus Iohannis nu mai este proprietarul casei din centrul Sibiului pentru care se judeca de mai multi ani, el fiind radiat din Cartea Funciara, informeaza Agerpres. Puiu Nicolae Fesan, directorul.

Cazul Bodnariu scoate in strada, din nou, oameni din mai multe capitale europene

In mai multe capitale europene si orase norvegiene au fost organizate sambata, 16 aprilie, manifestatii de solidaritate cu familiile Bodnariu, Nan si alte familii de romani din Norvegia despartite de copii de autoritatile din aceasta tara, se arata intr-un comunicat al biroului de presa al Episcopiei Ortodoxe Romane a Europei de Nord, citat de Agerpres.

Vremea se schimba din nou! Dupa temperaturile tropicale din acest weekend, vin furtunile

Temperaturile vor urca pana la 30 de grade Celsius in mai multe regiuni din Romania, iar luni temepraturile vor fi specifice mijlocului verii, a declarat meteorologul Maria Tomescu pentru.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2062 seconds )