Libnet.ro
UNICEF

15:30

Iohannis, nou mesaj pe Facebook despre votul in cazul lui Sova

România Liberă România Liberă,
Iohannis, nou mesaj pe Facebook despre votul in cazul lui Sova

Presedintele Klaus Iohannis a scris, joi, pe pagina personala de Facebook, un nou mesaj privitor la votul din Parlament, in cazul senatorului Dan Sova. Seful statului a transmis ca a solicitat Curtii Constitutionale sa constate existenta conflictului intre Ministerul Public si Parlamentul Romaniei. continuă pe România Liberă

Ambasada Olandei, despre votul in cazul Dan Sova: Ingrijorare si surprindere

Ambasada Olandei urmareste cu ingrijorare si surprindere votul Senatului in cazul cererii DNA de arestare a senatorului Dan Sova, potrivit unui mesaj postat pe contul de Facebook al misiunii diplomatice.

Klaus Iohannis despre votul senatorilor in cazul Dan Sova: Parlamentul a blocat din nou o cerere a justitiei. Nimeni nu este mai presus de lege

Presedintele Romaniei Klaus Iohannis a reactionat la deciza Senatului de a nu-l aresta preventiv pe senatorul Dan Sova intr-o postare pagina personala de facebook. Astfel, presedintele Romaniei acuza.

FOTO. Alina Gorghiu acuza, din nou, PSD ca ridica UN NOU ZID ANTI-JUSTITIE in cazul senatorilor Sova si Valcov

Alin Gorghiu, co-presedintele Partidului National LIberal, isi continua tirada impotriva PSD. intr-un nou mesaj postat marti pe contul sau de Facebook, Gorghiu ii acuza din nou pe social-democrati ca ridica un nou zid anti-justitie, dovada in plus fiind decizia Biroului Permanent al Senatului de luni de a tergiversa votul in plen in cazul senatorului Sova.

Ambasada SUA despre votul Senatului in cazul Sova: Reducerea coruptiei este vitala pentru dezvoltarea si securitatea Romaniei

Votul parlamentarilor in cazul cererii pentru retinerea si arestarea preventiva a lui Dan Sova nu a ramas fara ecou. Ambasada SUA la Bucuresti a declarat ca imunitatea parlamentara nu trebuie folosita.

Ambasada SUA despre votul Senatului in cazul Sova: Imunitatea parlamentara nu trebuie folosita abuziv

Ambasada SUA la Bucuresti arata intr-o declaratie pentru HotNews. ro ca Imunitatea parlamentara nu trebuie folosita abuziv pentru a evita tragerea la raspundere a unor persoane. Solicitata sa comenteze votul Senatului in cazul cererii DNA pentru retinerea si arestarea preventiva a lui Dan Sova, Ambasada SUA arata ca nu comentam cu privire la cazuri individuale, dar consideram ca un principiu de baza al democratiei este faptul ca toti oamenii sunt egali in fata legii.

FOTO. Reactia Alinei Gorghiu dupa ce a fost comparata cu Elena Ceausescu si Elena Udrea. Ce spune despre votul la Sova

Alina Gorghiu, co-presedintele Partidului National Liberal, a reactionat pe Facebook dupa ce a Victor Ciutacu, realizator de emsiuni la Romania TV, comparat-o cu Elena Ceausescu si cu Elena Udrea si dupa ce votul de miercuri cand senatorii au respins cererea procurorilor de retinere si arestare preventiva pentru social-democratul Dan Sova.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2028 seconds )