Libnet.ro
UNICEF

00:07

Iohannis: Suspendarea presedintelui din 2012, prost inspirata si inutila. Nu trebuia facut nici referendumul

Antena3 Antena3,
Iohannis: Suspendarea presedintelui din 2012, prost inspirata si inutila. Nu trebuia facut nici referendumul

Presedintele PNL, Klaus Iohannis, a declarat luni ca USL a pregatit foarte prost in 2012 suspendarea presedintelui Traian Basescu din functie, aratand ca toata procedura a fost inutila, la limita. continuă pe Antena3

Iohannis: Procedura de suspendare a presedintelui din 2012, prost inspirata si inutila; nu trebuia facuta/ Am fost pentru suspendare

Presedintele PNL, Klaus Iohannis, a declarat luni, la emisiunea Sub semnul intrebarii de pe B1 Tv, ca USL a pregatit foarte prost in 2012 suspendarea presedintelui Traian Basescu din functie, aratand ca toata procedura a fost inutila, la limita Constitutiei si nu trebuia realizata. Iohannis a admis insa ca la acel moment a fost de acord ca deputatul din partea FDGR, Ovidiu Gant, sa voteze pentru suspendarea din functie a presedintelui Traian Basescu. Liderul liberal a fost intrebat inca o data daca s-a intalnit cu Dan Voiculescu la Grivco si a negat orice intalnire. Seres: L-am condus pe Iohannis in sala in care se afla Voiculescu; Iohannis: Nu a existat niciodata o astfel de intalnire.

Iohannis, despre referendumul de suspendare a presedintelui din 2012: A fost la limita Constitutiei (VIDEO)

Liderul liberal Klaus Iohannis a declarat, luni seara, in cadrul emisiunii Sub Semnul intrebarii, difuzata de B1TV, ca referendumul pentru demiterea presedintelui, organizat in vara lui 2012, a fost.

Tariceanu: Alegerile din 2012 ar fi trebuit refacute. Noile majoritati formate dupa ruperea USL nu sunt legitime

Noi majoritati formate in urma ruperii USL nu sunt legitime si, din acest motiv, alegerile locale din 2012 ar fi trebuit refacute, considera Calin Popescu Tariceanu. Trebuie sa tinem cont ca s-a schimbat.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2211 seconds )