Libnet.ro
UNICEF

01:05

Iohannis: Nu vad niciun motiv pentru suspendarea din functie a sefei DNA. Sunt foarte multumit de activitatea institutiei si a conducerii

Adevărul Adevărul,
Iohannis: Nu vad niciun motiv pentru suspendarea din functie a sefei DNA. Sunt foarte multumit de activitatea institutiei si a conducerii

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, marti, ca nu vede niciun motiv pentru suspendarea din functie a sefei DNA, Codruta Kovesi. Seful statului a precizat ca este bine ca se fac verificari in legatura cu abordarile media care au aparut privind activitatea DNA si a amintit ca el este multumit de activitatea Parchetului General si DNA. continuă pe Adevărul

Iohannis, despre scandalul din DNA: Nu vad niciun motiv de suspendare a sefei DNA

Klaus Iohannis a fost intrebat despre scandalul din DNA si cum se pozitioneaza in aceasta situatie. Totodata intrebat daca Kovesi ar trebui demisa, Iohannis a spus ca nu vede niciun.

Nu vad niciun motiv de suspendare. Klaus Iohannis, ii ia apararea lui Kovesi: Sunt foarte multumit de activitatea DNA (VIDEO)

Klaus Iohannis a intervenit in scandalul momentului din interiorul DNA. in cadrul unei conferinte de presa de dupa sedinta CSAT; presedintelui a precizat ca este la curent cu situatia din prezent din.

NU vad niciun motiv de SUSPENDARE. Iohannis o apara pe Kovesi: Sunt foarte multumit de activitatea DNA (VIDEO)

Klaus Iohannis a intervenit in scandalul momentului din interiorul DNA. in cadrul unei conferinte de presa de dupa sedinta CSAT; presedintelui a precizat ca este la curent cu situatia din prezent din.

Sectia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a avizat revocarea din functie a procurorilor DNA Tulus si Moraru Iorga (surse)

Sectia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a dat marti aviz pozitiv pentru revocarea din functie a procurorilor DNA Doru Tulus si Mihaiela Moraru Iorga, au precizat Agerpres, surse din CSM.

UPDATE Sectia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a avizat revocarea din functie a procurorilor DNA Tulus si Moraru Iorga (oficial)

Sectia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a dat marti aviz pozitiv pentru revocarea din functie a procurorilor DNA Doru Tulus si Mihaiela Moraru Iorga.

Klaus Iohannis, reactie bomba in scandalul momentului. Anuntul facut despre sefa DNA

Klaus Iohannis a fost intrebat despre scandalul din DNA si cum se pozitioneaza in aceasta situatie. Totodata intrebat daca Kovesi ar trebui demisa, Iohannis a spus ca nu vede niciun.

Iohannis: Nu vad nici un motiv de suspendare a lui Kovesi. Eu sunt foarte multumit de activitatea DNA si Parchetului General si de conducerea acestor institutii

Nu vad nici un motiv de suspendare a lui Kovesi. Eu sunt foarte multumit de activitatea DNA si Parchetului General si de conducerea acestor institutii, a declarat marti presedintele Klaus Iohannis. Intrebat insistent intr-o conferinta de presa despre soarta DNA si Laurei Codruta Kovesi, Iohannis a anuntat ca asteapta rezultatele verificarilor. Nu cred ca e afectat statul de drept, a mai spus Iohannis. La prima intrebare despre scandalul din DNA, Iohannis a parat, spunand ca am fost informat despre abordarile media.

Sectia pentru procurori a CSM discuta cererea Codrutei Kovesi de revocare din functie a procurorilor Doru Tulus si Mihaela Moraru Iorga. Doru Tulus si Mihaela Moraru Iorga, audiati in plenul CSM

Sectia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii ia in discutie marti cererea procurorului-sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, de revocare din functie a procurorilor Doru Tulus si Mihaela Moraru Iorga, dar si solicitarile de incetare a activitatii formulate de anchetatorii Adrian Tirlea si Doru Vacaru, anunta Agerpres. Ora 12:43: Judecatoarea Gabriela Baltag, membru CSM, propune ca ancheta privind presupusele inregistrari cu Laura Codruta Kovesi sa fie preluata de Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie. Ora 11:55: Membrii CSM au decis in unanimitate sa ii audieze marti, in plen, pe procurorii DNA Doru Tulus, Mihaela Moraru Iorga si Nicolae Marin. Ora 11:50: Procurorul general Augustin Lazar a afirmat, in sedinta CSM, ca mai multi procurori DNA s-au prezentat la Parchetul General pentru a depune plangere impotriva supunerii acestora, printre altele, la testul poligraf, in cadrul anchetei interne din DNA privind presupusa inregistrare de la o sedinta interna. Ora 10:50: Procurorii DNA Doru Tulus si Mihaela Moraru Iorga au afirmat marti, la sosirea la sediul CSM, ca nu cunosc motivele pentru care procurorul-sef al institutiei, Laura Codruta Kovesi, a cerut revocarea lor din functie.

Sectia pentru procurori a CSM discuta cererea Codrutei Kovesi de revocare din functie a procurorilor Doru Tulus si Mihaela Moraru Iorga. Doru Tulus si Mihaela Moraru Iorga au fost audiati in plenul CSM

Sectia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii ia in discutie marti cererea procurorului-sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, de revocare din functie a procurorilor Doru Tulus si Mihaela Moraru Iorga. Ora 15:30: Audierea procurorilor Doru Tulus si Mihaela Iorga in plenul CSM s-a incheiat. A inceput sedinta Sectiei pentru procurori, care nu este publica. Ora 15:15: Procurorii Doru Tulus, Mihaela Moraru Iorga si Nicolae Marin sunt audiati in sedinta secreta. Ora 12:43: Judecatoarea Gabriela Baltag, membru CSM, propune ca ancheta privind presupusele inregistrari cu Laura Codruta Kovesi sa fie preluata de Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie. Ora 11:55: Membrii CSM au decis in unanimitate sa ii audieze marti, in plen, pe procurorii DNA Doru Tulus, Mihaela Moraru Iorga si Nicolae Marin. Ora 11:50: Procurorul general Augustin Lazar a afirmat, in sedinta CSM, ca mai multi procurori DNA s-au prezentat la Parchetul General pentru a depune plangere impotriva supunerii acestora, printre altele, la testul poligraf, in cadrul anchetei interne din DNA privind presupusa inregistrare de la o sedinta interna. Ora 10:50: Procurorii DNA Doru Tulus si Mihaela Moraru Iorga au afirmat marti, la sosirea la sediul CSM, ca nu cunosc motivele pentru care procurorul-sef al institutiei, Laura Codruta Kovesi, a cerut revocarea lor din functie.

UPDATE Sectia pentru procurori a CSM a discutat cererea Codrutei Kovesi de revocare din functie a procurorilor Doru Tulus si Mihaela Moraru Iorga. Doru Tulus si Mihaela Moraru Iorga au fost audiati in plenul CSM

Sectia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a luat in discutie, marti, cererea procurorului-sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, de revocare din functie a procurorilor Doru Tulus si Mihaela Moraru Iorga. Doru Tulus si Mihaela Moraru Iorga au fost audiati in plenul CSM.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2215 seconds )