Libnet.ro
UNICEF

23:15

Iohannis: Vrem sa stim adevarul despre decembrie 1989, iar vinovatii sa fie adusi in fata Justitiei

Adevărul Adevărul,
Iohannis: Vrem sa stim adevarul despre decembrie 1989, iar vinovatii sa fie adusi in fata Justitiei

Guvernul Romaniei marcheaza, duminica, printr-un eveniment organizat la Ateneul Roman, implinirea a 30 de ani de la Revolutie, in prezenta presedintelui Klaus Iohannis. Presedintele Klaus Iohannis a afirmat ca eroii au transformat un vis in realitate, murind pentru libertatea pe care nu au apucat sa traiasca. continuă pe Adevărul

Klaus Iohannis vorbeste despre Decembrie 1989. Mesajul sefului statului

Tragediile istoriei nu trebuie uitate, pentru a nu se mai repeta vreodata, a declarat duminica prese.

Slujbe de pomenire pentru eroii din decembrie 1989 in toate bisericile si manastirile Patriarhiei Romane

Toate bisericile si manastirile ortodoxe ale Patriarhiei Romane, din tara si din strainatate, organizeaza, duminica, slujbe de pomenire a eroilor care s-au jertfit in decembrie 1989 pentru libertatea, credinta si demnitatea poporului roman. La slujba de la Catedrala Patriarhala vor participa presedintele Klaus Iohannis si premierul Ludovic Orban, informeaza news. ro.

indoielile si argumentele unui militar de cariera despre Revolutia din Decembrie 1989: Chiar o fi fost spontana revolta?

Pentru un militar de cariera, care conduce acum Cultul Eroilor din Constanta, Revolutia din Decembrie 1989 nu merita decat titulatura de Evenimentele din Decembrie 1989.

VIDEO Documentar despre Revolutia de la Cugir si Alba Iulia. Evenimentele din Decembrie 1989 povestite de cei care le-au trait

Un documentar care surprinde cele mai importante momente ale Revolutiei din Decembrie 1989, la Alba Iulia si Cugir, orase din judetul Alba in care s-a murit pentru Libertate, a fost realizat si facut public de Muzeul National al Unirii.

Tragatori si mistificatori. Contrarevolutia Securitatii in decembrie 1989

Volumul Tragatori si mistificatori. Contrarevolutia Securitatii in decembrie 1989, scris de Andrei Ursu, Roland O. Thomasson, Madalin Hodor, a aparut pe piata in aceste zile, cand se sarbatoresc 30 de ani de la Revolutia din 1989. Prefata este semnata de Dennis Deletant. Adevarul. ro prezinta un fragment, in avanpremiera, din volumul publicat de Editura Polirom.

Eroii Revolutiei din Decembrie 1989, comemorati la Orizont

Eroii martiri ai Revolutiei Romane din 22 Decembrie 1989 au fost astazi comemorati pe malul Borcei. Calarsenii au depus coroane de flori la monumentul de la Orizont, iar un sobor de preoti a oficiat o slujba religioasa.

Soarta rusinoasa a vasului 22 Decembrie 1989, vaporul-omagiu pentru eroii de la Revolutie: vandut pe un dolar

Pe langa petrolierele Biruinta si Independenta, flota Romaniei a mai avut un mineralier botezat 22 Decembrie 1989, considerat a fi a treia nava-amiral.

Cum a inceput revolutia sexuala in Romania post-comunista. indemnul din 22 decembrie 1989 in balconul sediului PCR: F***ti-va, fetelor, ca e libertate!

Momentul 22 decembrie 1989 nu a adus doar o teribila si sangeroasa inclestare intre popor si camarila din jurul lui Nicolae Ceausescu, ci a prilejuit si momente realmente comice. Unul dintre acestea a avut-o in prim-plan pe o romanca foarte cunoscuta: Mariana Cur-de-fier Babos.

Schimbarea la fata a Romaniei, in decembrie 1989

Un dus rece, pentru adeptii interpretarii unilaterale a evenimentelor complexe petrecute in Romania, in ultima luna a anului 1989 a fost administrat, celor dezinformati cu privire la adevarurile tragice de atunci, de cartea Tragatori si mistificatori. Contrarevolutia securitatii in decembrie 1989. Autorii cartii sunt Andrei Ursu, Roland O. Thomasson si Madalin Hodor.

Klaus Iohannis: Rezolutia PE reconfirma ca sacrificiul romanilor din decembrie 1989 reprezinta piatra de temelie a Romaniei democratice

Presedintele Klaus Iohannis saluta adoptarea, de catre Parlamentul European, a Rezolutiei privind comemorarea a 30 de ani de la Revolutia din decembrie 1989, prin care se omagiaza memoria eroilor care s-au jertfit pentru libertate si democratie si se solicita statului roman intensificarea eforturilor in vederea elucidarii adevarului cu privire evenimentele de la acel moment.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2197 seconds )