Libnet.ro
UNICEF

18:15

Ion Cristoiu: Codruta Kovesi nu poate sa spuna ca DNA investigheaza pentru ca o mama asteapta (VIDEO)

B1 B1,
Ion Cristoiu: Codruta Kovesi nu poate sa spuna ca DNA investigheaza pentru ca o mama asteapta (VIDEO)

Jurnalistul Ion Cristoiu a declarat miercuri, intr-o interventie telefonica in cadrul emisiunii Dosar de politician, ca afirmatiile sale din ziua precedenta, referitoare la mama. continuă pe B1

Ion Cristoiu: Rechizitoriul DNA deconspira modurile de operare ale DIPI. Serviciului secret nu-i mai ramane decat sa se autodesfiinteze

Jurnalistul Ion Cristoiu vorbeste in Gandul de duminica, de pe blogul personal, despre rechizitoriul DNA care deconspira modurile de operare ale DIPI. Cristoiu face o paralela a acestui.

Ion Cristoiu: O greseala politica de neiertat: votul dat de Senat pentru pastrarea imunitatii lui Gabriel Oprea

Jurnalistul Ion Cristoiu vorbeste in Gandul de miercuri, de pe blogul personal, despre convocarea lui Vasile Blaga la DNA ca martor intr-un dosar misterios si despre votul Senatului.

O MAMA RAMANE SA ASTEPTE! Laura Codruta KOVESI, reactie DURA dupa votul din Parlament privind imunitatea lui Gabriel Oprea: Este un vot politic care blocheaza justitia (VIDEO)

Procurorul-sef al DNA, Laura Codruta Kovesi s-a prezentat miercuri la CSM pentru a sustine un procuror care este cercetat disciplinara privind dosarul in care sunt implicati fosti oficiali din.

Laura Codruta Kovesi critica votul din Senat in cazul Oprea: O mama ramane sa astepte!

Procurorul-sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, sustine ca in urma votului din Senat procurorii nu mai pot sa stabileasca raspunderea penala in cazul fostului vicepremier Gabriel Oprea si ca, astfel,.

Ion Cristoiu: Liviu Dragnea si Calin Popescu Tariceanu adevaratii responsabili de pirjolirea tarii de catre hoarda lui Dacian Ciolos

Jurnalistul Ion Cristoiu vorbeste in Gandul de marti, de pe blogul personal, despre Liviu Dragnea si Calin Popescu Tariceanu, despre care spune ca ei doi sunt adevaratii.

Ion Cristoiu: Liviu Dragnea si Calin Popescu Tariceanu adevaratii responsabili de parjolirea tarii de catre hoarda lui Dacian Ciolos

Jurnalistul Ion Cristoiu vorbeste in Gandul de marti, de pe blogul personal, despre Liviu Dragnea si Calin Popescu Tariceanu, despre care spune ca ei doi sunt adevaratii.

Ion Cristoiu: in Romania, presedintele Frantei, aproape scuipat pe strada in tara sa, a fost primit ca Isus la a doua venire

Jurnalistul Ion Cristoiu vorbeste in Gandul de luni, de pe blogul personal, despre vizita lui Francois Hollande, presedintele Frantei, in Romania, de pe 13.

Elena Udrea: Am trecut-o si pe Laura Codruta Kovesi pe acatist

Elena Udrea a spus ca i-a trecut numele Laurei Codruta Kovesi pe acatist la biserica. M-am rugat pentru toti adversarii mei, chiar si pentru cei care mi-au facut foarte mult rau in ultimul an si ju.

Ion Cristoiu: Mama politistului Gigina ar trebui sa taca. Daca nu stie, e manipulata intr-o directie politica (VIDEO)

Un val de reactii s-a starnit in randul opiniei publice, dupa ce senatorii au votat pentru pastrarea imunitatii lui Gabriel Oprea in dosarul in care acesta este acuzat de DNA pentru.

ştiri de la B1

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2304 seconds )