Libnet.ro
UNICEF

01:05

Laura Codruta Kovesi critica votul din Senat in cazul Oprea: O mama ramane sa astepte!

Antena3 Antena3,
Laura Codruta Kovesi critica votul din Senat in cazul Oprea: O mama ramane sa astepte!

Procurorul-sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, sustine ca in urma votului din Senat procurorii nu mai pot sa stabileasca raspunderea penala in cazul fostului vicepremier Gabriel Oprea si ca, astfel,. continuă pe Antena3

O MAMA RAMANE SA ASTEPTE! Laura Codruta KOVESI, reactie DURA dupa votul din Parlament privind imunitatea lui Gabriel Oprea: Este un vot politic care blocheaza justitia (VIDEO)

Procurorul-sef al DNA, Laura Codruta Kovesi s-a prezentat miercuri la CSM pentru a sustine un procuror care este cercetat disciplinara privind dosarul in care sunt implicati fosti oficiali din.

Laura Kovesi, despre decizia din Senat in cazul lui Gabriel Oprea: Un vot politic care blocheaza justitia, au mai existat precedente

Procurorul sef al Directiei Nationale Anticoruptie DNA), Laura Kovesi, a declarat, miercuri dimineata, ca in cazul lui Gabriel Oprea a fost un vot politic care blocheaza justitia, ea apreciind ca au mai existat astfel de.

Elena Udrea: Am trecut-o si pe Laura Codruta Kovesi pe acatist

Elena Udrea a spus ca i-a trecut numele Laurei Codruta Kovesi pe acatist la biserica. M-am rugat pentru toti adversarii mei, chiar si pentru cei care mi-au facut foarte mult rau in ultimul an si ju.

Gabriel Oprea: Prin votul din Senat s-a decis sa mai treaca 3 luni pana cand dosarul va ajunge in fata judecatorilor. Atat!

Senatorul Gabriel Oprea a raspuns, miercuri, pe Facebook, criticilor venite in urma votului din Senat, prin care s-a respins inceperea urmaririi penale in cazul sau, el aratand ca ceea ce s-a decis in plenul Senatului a fost sa mai treaca inca 3.

Proteste fata de votul din Senat in cazul Oprea, anuntate in Bucuresti si Cluj

Votul din Parlament impotriva anchetarii lui Gabriel Oprea in dosarul mortii politistului Bogdan Gigina scoate oamenii in strada. Un protest fata de decizia senatorilor va avea loc joi, ora 18. 00, in fata Palatului Parlamentului.

Judecatorul Cristi Danilet cere sesizarea CCR dupa votul din Senat in cazul Oprea: Consider ca s-au depasit limitele imunitatii parlamentare. Pentru infractiunile de drept comun, un ministru trebuie cercetat ca orice cetatean obisnuit (VIDEO)

Judecatorul Cristi Danilet, de la Consiliul Superior al Magistraturii, sustine ca presedintele Romaniei, premierul sau presedintele CSM ar trebui sa sesizeze Curtea Constitutionala pentru conflict.

Ambasadorul Marii Britanii la Bucuresti, despre votul din Senat in cazul lui Gabriel Oprea: Democratia trebuie sa fie egala pentru toti

Democratia trebuie sa fie egala pentru toti, a declarat marti ambasadorul Marii Britanii la Bucuresti, Paul Brummell, referindu-se la faptul ca senatorii au respins luni solicitarea DNA de.

Raspuns cinic al lui Gabriel Oprea, dupa mesajul sfasietor al mamei lui Bogdan Gigna: Votul din Senat nu ma face imun in fata Justitiei. Tupeul fostului vicepremier enerveaza si mai rau. Raspunsurile celor revoltati sunt sterse imediat

Fostul vicepremier Gabriel Oprea sustine ca votul de luni al senatorilor, care au respins cererea procurorilor anticoruptie privind inceperea urmaririi penale, in cazul mortii politistului Gigina, nu il face imun in fata Justitiei si nici nu inchide drumul dosarului.

Judecatorul Cristi Danilet, reactie la votul din Senat in cazul Oprea: Am solicitat sesizarea Curtii Constitutionale pentru conflict intre puteri

Judecatorul Cristi Danilet a solicitat membrilor Consiliului Superior al Magistraturii sa reflecteze asupra necesitatii de a se formula de catre Presedintele CSM o sesizare la Curtea Constitutionala a Romaniei pentru conflict intre puteri. Decizia a fost luata dupa ce Senatul a respins solicitarea DNA de incepe a urmarii penae in cazul lui Gabriel Oprea, pentru ucidere din culpa.

Kovesi, despre votul in cazul lui Gabriel Oprea: Este un vot politic care blocheaza justitia. O mama ramane sa astepte

Laura Codruta Kovesi, procurorul sef al Directiei Nationale Anticoruptie DNA), a declarat, miercuri dimineata, ca votul parlamentarilor in cazul lui Gabriel Oprea, acela de a nu fi urmarit penal, este un vot politic, procurorii nemaiputand sa stabileasca raspunderea fostului ministru de Interne pentru ucidere din culpa.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2165 seconds )