Libnet.ro
UNICEF

14:00

Ion Cristoiu: O greseala politica de neiertat: votul dat de Senat pentru pastrarea imunitatii lui Gabriel Oprea

B1 B1,
Ion Cristoiu: O greseala politica de neiertat: votul dat de Senat pentru pastrarea imunitatii lui Gabriel Oprea

Jurnalistul Ion Cristoiu vorbeste in Gandul de miercuri, de pe blogul personal, despre convocarea lui Vasile Blaga la DNA ca martor intr-un dosar misterios si despre votul Senatului. continuă pe B1

Ion Cristoiu: Liviu Dragnea si Calin Popescu Tariceanu adevaratii responsabili de pirjolirea tarii de catre hoarda lui Dacian Ciolos

Jurnalistul Ion Cristoiu vorbeste in Gandul de marti, de pe blogul personal, despre Liviu Dragnea si Calin Popescu Tariceanu, despre care spune ca ei doi sunt adevaratii.

Ion Cristoiu: Liviu Dragnea si Calin Popescu Tariceanu adevaratii responsabili de parjolirea tarii de catre hoarda lui Dacian Ciolos

Jurnalistul Ion Cristoiu vorbeste in Gandul de marti, de pe blogul personal, despre Liviu Dragnea si Calin Popescu Tariceanu, despre care spune ca ei doi sunt adevaratii.

Ion Cristoiu: Codruta Kovesi nu poate sa spuna ca DNA investigheaza pentru ca o mama asteapta (VIDEO)

Jurnalistul Ion Cristoiu a declarat miercuri, intr-o interventie telefonica in cadrul emisiunii Dosar de politician, ca afirmatiile sale din ziua precedenta, referitoare la mama.

Ion Cristoiu: in Romania, presedintele Frantei, aproape scuipat pe strada in tara sa, a fost primit ca Isus la a doua venire

Jurnalistul Ion Cristoiu vorbeste in Gandul de luni, de pe blogul personal, despre vizita lui Francois Hollande, presedintele Frantei, in Romania, de pe 13.

Ion Cristoiu: Rechizitoriul DNA deconspira modurile de operare ale DIPI. Serviciului secret nu-i mai ramane decat sa se autodesfiinteze

Jurnalistul Ion Cristoiu vorbeste in Gandul de duminica, de pe blogul personal, despre rechizitoriul DNA care deconspira modurile de operare ale DIPI. Cristoiu face o paralela a acestui.

Raspuns cinic al lui Gabriel Oprea, dupa mesajul sfasietor al mamei lui Bogdan Gigna: Votul din Senat nu ma face imun in fata Justitiei. Tupeul fostului vicepremier enerveaza si mai rau. Raspunsurile celor revoltati sunt sterse imediat

Fostul vicepremier Gabriel Oprea sustine ca votul de luni al senatorilor, care au respins cererea procurorilor anticoruptie privind inceperea urmaririi penale, in cazul mortii politistului Gigina, nu il face imun in fata Justitiei si nici nu inchide drumul dosarului.

Gabriel Oprea: Prin votul din Senat s-a decis sa mai treaca 3 luni pana cand dosarul va ajunge in fata judecatorilor. Atat!

Senatorul Gabriel Oprea a raspuns, miercuri, pe Facebook, criticilor venite in urma votului din Senat, prin care s-a respins inceperea urmaririi penale in cazul sau, el aratand ca ceea ce s-a decis in plenul Senatului a fost sa mai treaca inca 3.

Laura Codruta Kovesi critica votul din Senat in cazul Oprea: O mama ramane sa astepte!

Procurorul-sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, sustine ca in urma votului din Senat procurorii nu mai pot sa stabileasca raspunderea penala in cazul fostului vicepremier Gabriel Oprea si ca, astfel,.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2079 seconds )