Libnet.ro
UNICEF

12:45

Elena Udrea: Am trecut-o si pe Laura Codruta Kovesi pe acatist

Antena3 Antena3,
Elena Udrea: Am trecut-o si pe Laura Codruta Kovesi pe acatist

Elena Udrea a spus ca i-a trecut numele Laurei Codruta Kovesi pe acatist la biserica. M-am rugat pentru toti adversarii mei, chiar si pentru cei care mi-au facut foarte mult rau in ultimul an si ju. continuă pe Antena3

O MAMA RAMANE SA ASTEPTE! Laura Codruta KOVESI, reactie DURA dupa votul din Parlament privind imunitatea lui Gabriel Oprea: Este un vot politic care blocheaza justitia (VIDEO)

Procurorul-sef al DNA, Laura Codruta Kovesi s-a prezentat miercuri la CSM pentru a sustine un procuror care este cercetat disciplinara privind dosarul in care sunt implicati fosti oficiali din.

Laura Codruta Kovesi critica votul din Senat in cazul Oprea: O mama ramane sa astepte!

Procurorul-sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, sustine ca in urma votului din Senat procurorii nu mai pot sa stabileasca raspunderea penala in cazul fostului vicepremier Gabriel Oprea si ca, astfel,.

Elena Udrea, admisa la un masterat de teologie, la buget: Eu m-am rugat chiar si pentru oamenii care mi-au facut foarte mult rau, chiar si pentru Kovesi

Elena Udrea a declarat ca a fost admisa la un master specializat pe Consiliere pastorala cu media finala 8,20, pe ultimul dintre cele patru locuri bugetate. Masterul se afla in cadrul Facultatii de Teologie.

Cum cerseste Elena Udrea atentia presei

Pagina de media publica un top al celor mai comentate postari pe Facebook, in care imaginile cu Elena Udrea culegand mere se detaseaza cu peste 500 de raspunsuri. Sub pretextul promovarii fructelor romanesti, Udrea face de fapt o sesiune de fotografii intr-o livada din Buzau, printre copaci sau pe scara unui tractor, in pantaloni scurti. Comentariile ironice se inmultesc ametitor cand Udrea continua seria fotografiilor menite sa o puna in valoare pe ea, nu merele. Poza alaturi de un ciobanas face deliciul revistelor de satira si umor care nu rateaza umflatura din pantalonii tanarului.

ERECTIA, bat-o vina! Poza cu ELENA UDREA care a creat mari controverse pe Facebook: intotdeauna am sustinut ca sunteti o adevarata Viagra (FOTO)

Elena Udrea a publicat de curand mai multe poze din weekend-ul petrecut la Buzau. Dupa ce sambata a fost la cules de mere, duminica a facut o drumetie pana la pietrele vii ale.

Elena Udrea, la Curtea Suprema: Magistratii se vor pronunta pe cererea sa de ridicare a controlului judiciar (VIDEO)

Elena Udrea este asteptata din nou la Curtea Suprema. Fostul deputat a contestat masura controlului judiciar in dosarul Gala Bute, iar magistratii trebuie sa ia astazi o decizie. Elena Udrea se va.

Elena Udrea, sexy la cules de mere

Elena Udrea si-a impresionat fanii aparand intr-o tinuta sexy in timp ce culegea mere intr-o livada din judetul Buzau, zona in care s-a nascut. Iata cum si-a facut aparitia! .

Elena Udrea face un master la Facultatea de Teologie. Ce domeniu va aprofunda fosta ministra

Elena Udrea a declarat miercuri ca s-a inscris la un master de Consiliere pastorala si asistenta psihosociala, in cadrul Facultatii de Teologie de la Universitatea Babes Bolyai.

Elena Udrea, admisa cu media 8,20 la masterul de Consiliere pastorala si asistenta psihosociala, la buget

Elena Udrea a fost admisa cu media 8,20, pe ultimul din cele patru locuri bugetate, la masterul de Consiliere pastorala si asistenta psihosociala al Facultatii de Teologie Ortodoxa a Universitatii Babes-Bolyai, printre cursurile pe care le va urma numarandu-se Metafizica si Teologia sau Elemente de Terapeutica religioasa.

Elena Udrea a cazut prada fiorului pastoral si a devenit studenta la teologie

Fostul ministru Elena Udrea s-a inscris la cursurile de masterat ale Facultatii de Teologie Ortodoxa din Cluj-Napoca, sectia Asistenta pastorala, informeaza RTV.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2046 seconds )