Libnet.ro
UNICEF

11:30

Ion Cristoiu: Victor Ponta nu are constiinta functiei pe care o are. Nu-si da seama ca e premier si vorbeste intruna

B1 B1,
Ion Cristoiu: Victor Ponta nu are constiinta functiei pe care o are. Nu-si da seama ca e premier si vorbeste intruna

Jurnalistul Ion Cristoiu a declarat duminica seara, comentand afirmatiile premierului Victor Ponta despre buget, ca acesta nu are constiinta functiei pe care o are si vorbeste fara sa stie ca vorbele sale. continuă pe B1

Victor Ponta: Orice om care prezinta documente false la banca doarme la Politie. Dan Diaconescu n-are nici o problema

Premierul victor Ponta a declarat intr-o interventie telefonica la RTV ca Dan Diaconescu ar trebui tras la raspundere pentru faptul ca a prezentat documente false la banca si ca PDL il protejeaza pe Dan Diaconescu: Ma refer la faptul ca orice om care merge la o banca cu documente bancare false, in a doua seara doarme la Politie. Domnul Dan Diaconescu care a facut lucrul acesta acum n-are nici-o problema. Asta inseamna ca avem o Justitie care lucreaza cu masuri diferite. In acest fel, la urmatoarele licitatii vor veni alti oameni cu documente false care vor spune ca vor si ei la televizor.

Victor Ponta: Avem bani pentru pensii, salarii si indemnizatii, care urmeaza sa fie realocati din alte parti

Premierul Victor Ponta a declarat, duminica, la Iasi, ca sunt bani pentru pensii, salarii, indemnizatii si pentru functionarea institutiilor statului, pana la sfarsitul anului, fondurile necesare in acest.

Victor Ponta: Relatia cu Traian Basescu este in continuare glaciala. Voi incerca impreuna cu presedintele sa gasim o solutie ca Romania sa fie reprezentata corect la Consiliul European din noiembrie

Premierul Victor Ponta a declarat, duminica, la emisiunea Dupa 20 de ani de la Pro Tv, ca va incerca sa discute cu presedintele Traian Basescu despre nivelul nivelul de reprezentare a Romaniei la urmatoarea reuniune a Consiliului European, din noiembrie, problema pe care o considera una foarte delicata. Primul minisrtru a aratat si ca relatia sa cu seful statului este in continuare una glaciala, potrivit Mediafax. In plus, seful Guvernului l-a acuzat pe Traian Basescu de faptul ca, rostind sintagma dottore, acesta ar fi aratat ca a ramas tributar santajului si altor metode securiste.

Ministrul de Finante si ministrul Economiei se afla la Palatul Victoria, pentru o intrevedere cu premierul Victor Ponta

Ministrul de Finante,Florin Georgescu, si ministrulEconomiei, Daniel Chitoiu, se afla, joi dupa-amiaza, la Palatul Victoria. Cei doi au, cel mai probabil, o intrevedere cu premierul Victor Ponta. Cei.

Cristian Preda: Tacerea lui Traian Basescu este inteleapta, nu doreste sa sporeasca tensiunea cu Victor Ponta

Prim-vicepresedintele PDL Cristian Preda gaseste de bun augur alegerea presedintelui Traian Basescu de a nu mai comenta faptele premierului Victor Ponta, sau ale intregului guvern. Democrat liberalul sustine ca.

Victor Ponta, de acord cu candidatura lui Gigi Becali pe listele USL: Sunt stelist, cum sa fiu contra?

Primul ministru Victor Ponta sustine ca este de acord sa se asocieze cu PNG la alegerile parlamentare din acest an. Prezent intr-o emisiune televizata la Pro TV, premierul a fost intrebat daca este de acord ca.

Victor Ponta: Avem bani pentru pensii, salarii si indemnizatii

Premierul Victor Ponta a declarat, duminica, la Iasi, ca sunt bani pentru pensii, salarii, indemnizatii si pentru functionarea institutiilor statului, pana la sfarsitul anului. Fondurile necesare in acest.

Pelerinaj la moastele Sf. Parascheva la Iasi: Sf. Liturghie, oficiata de Patriarhul Daniel. La slujba au luat parte Victor Ponta si alti lideri politici

Un sobor de preoti, in frunte cu Patriarhul Daniel al Bisericii Ortodoxe Romane, alaturi de PF Hristofor, Mitropolitul Cehiei si Slovaciei, au oficiat, duminica, la Iasi, Sfinta Liturghie, cu ocazia Cuvioasei Parascheva, in prezenta premierului Victor Ponta si a altor oficialitati centrale si locale, informeaza Mediafax.

Premierul Victor Ponta va pleca la Iasi pentru sarbatoarea Sfintei Cuvioase Parascheva

Premierul Victor Ponta va asista, duminica, de la ora 9. 15, la Sfanta Liturghie de Sarbatoarea Sfintei Cuvioase Parascheva, oficiata pe podiumul din fata Catedralei Mitropolitane din Iasi de catre Preafericitul.

Victor Ponta: Cand Guvernul opera pacientul Oltchim a venit unul de la spitalul 9 sa blocheze privatizarea. / Guvernul nu va mai apela la serviciile PricewaterhouseCoopers. / Chitoiu ramane ministru doar daca rezolva cazurile Oltchim si Hidroelectrica

Premierul Ponta a declarat duminica, la emisiunea Dupa 20 de ani de la Pro Tv, ca suma de 1,8 milioane euro prezentata de Dan Diaconescu pentru salarii la Oltchim reprezenta doar un imprumut restituit de mama copilului sau, deoarece acesta nu avea intreaga suma necesara, comentand ca unul de la spitalul 9 a venit sa blocheze privatizarea. Ponta a adaugat ca nu i-a cerut ministrului Economiei, Daniel Chitoiu, sa demisioneze dupa esecul vanzarii Oltchim deoarece acesta ar fi mostenit siuatia de la fostul Guvern, insa l-a atentionat ca va ramane ministru in viitorul Executiv doar daca rezolva problemele la Oltchim si Hidroelectrica.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2193 seconds )