Libnet.ro
UNICEF

05:45

Ion Iliescu si Petre Roman au fost audiati la Parchetul General in dosarul Mineriada. Cei doi au fost chemati in legatura cu extinderea urmaririi penale

Adevărul Adevărul,
Ion Iliescu si Petre Roman au fost audiati la Parchetul General in dosarul Mineriada. Cei doi au fost chemati in legatura cu extinderea urmaririi penale

Fostul presedinte Ion Iliescu 1990-1996, 2000-2004) si fostul premier Petre Roman 1990-1991) s-au prezentat luni, la Parchetul General, pentru a fi audiati de procurorii militari in dosarul Mineriada. Cei doi au calitatea de inculpati si au fost chemati in legatura cu extinderea urmaririi penale. continuă pe Adevărul

Dosarul Mineriadei: Ion Iliescu, Petre Roman si Virgil Magureanu, chemati sa dea explicatii la Parchetul General. Ei sunt cercetati pentru infractiuni contra umanitatii. Surse: Li se va comunica extinderea urmaririi penale!

Ion Iliescu, Virgil Magureanu si Petre Roman au fost audiati, luni, la Parchetul General, in dosarul Mineriadei.

Ion Iliescu si Petre Roman, audiati la Parchetul General in dosarul Mineriada

Fostul presedinte Ion Iliescu 1990-1996, 2000-2004) si fostul premier Petre Roman 1990-1991) s-au prezentat luni, la Parchetul General, pentru a fi audiati de procurorii militari in dosarul Mineriada.

UPDATE Ion Iliescu si Petre Roman, la Parchet, in dosarul mineriadei. Cercetarile au fost extinse, dupa ce au aparut noi victime

Fostul presedinte Ion Iliescu si fostul premier Petre Roman, au fost, luni, la Parchet, pentru audieri in dosarul mineriadei din 1990, ambii avand calitatea de inculpat, relateaza News. ro. PotrivitAntena 3, cercetarile pe numele celor doi au fost extinse, intrucat au aparut noi victime in acest dosar. UPDATECercetarile pe numele fostului presedinte Ion Iliescu si Petre Roman au fost extinse, dupa ce, acum aproximativ o luna, au aparut peste 20 de noi victime ale Mineriadei. Acestea s-ar fi prezentat la Parchetul general, au depus plangeri si au fost introduse in dosar.

Ion Iliescu si Petre Roman, la Parchet, in dosarul mineriadei

Fostul presedinte Ion Iliescu si fostul premier Petre Roman, au sosit, luni, la Parchet, pentru audieri in dosarul mineriadei din 1990, ambii avand calitatea de inculpat, relateaza News. ro.

Dosarul Mineriadei: Ion Iliescu si Petre Roman, chemati sa dea explicatii la Parchetul General. Ei sunt cercetati pentru infractiuni contra umanitatii. Surse: Li se va comunica extinderea urmaririi penale!

Fostul presedinte al Romaniei, Ion Iliescu, este audiat, luni, la Parchetul General, in dosarul Mineriadei. Ancheta este la final.

Ion Iliescu si Petre Roman, audiati in Dosarul Mineriadei. Cei doi sunt pusi sub inculpare pentru infractiuni contra umanitatii

Petre Roman si Ion Iliescu s-au prezentat luni dimineata la Parchetul General pentru a fi audiati in Dosarul Mineriadei, informeaza Realitatea TV. Acum cateva luni, procurorii militari din Parchetul.

Ion Iliescu si Petre Roman, audiati la Parchet in dosarul Mineriada

Fostul presedinte Ion Iliescu s-a prezentat luni, la Parchetul General, pentru a fi audiat de procurorii militari in dosarul Mineriada. Si fostul premier Petre Roman a fost luni dimineata la.

Ion Iliescu si Petre Roman, audiati in dosarul Mineriada

Ion Iliescu si Petre Roman s-au prezentat, luni, la Parchetul Inaltei Curti de Casatie si Justitie, unde au fost audiati in dosarul Mineriadei din 1990. Cei doi au fost citati in legatura cu extinderea urmaririi penale.

Ion Iliescu si Petre Roman, la Parchet, in dosarul mineriadei

ACTUALIZARE 13:43 Cercetarile pe numele fostului presedinte Ion Iliescu si Petre Roman au fost extinse Cercetarile pe numele fostului presedinte Ion Iliescu si Petre Roman au fost extinse, dupa ce, acum aproximativ o luna, au aparut peste 20 de noi victime ale Mineriadei. Acestea s-ar fi prezentat la Parchetul general, au depus plangeri si au fost introduse in dosar, potrivit Hotnews. ------ Fostul presedinte Ion Iliescu si fostul premier Petre Roman, au sosit, luni, la Parchet, pentru audieri in dosarul mineriadei din 1990, ambii avand calitatea de inculpat.

Ion Iliescu si Petre Roman, la Parchet, in dosarul mineriadei

Fostul presedinte Ion Iliescu si fostul premier Petre Roman, au sosit, luni, la Parchet, pentru audieri in dosarul mineriadei din 1990, ambii avand calitatea de inculpat.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,213 seconds )