Libnet.ro
UNICEF

01:05

Simona Halep va participa la Bucharest Open

România Liberă România Liberă,
Simona Halep va participa la Bucharest Open

Jucatoarea de tenis Simona Halep locul 5 in clasamentul mondial) a anuntat, miercuri, ca va participa la Bucharest Open, turneu de categorie WTA International care va avea loc la Arenele BNR din Capitala in perioada 11-17 iulie. continuă pe România Liberă

Simona Halep, veste excelenta pentru fanii din Romania

Jucatoarea de tenis Simona Halep locul 5 in clasamentul mondial) a anuntat, miercuri, ca va participa la Bucharest Open, turneu de categorie WTA International care va avea loc la Arenele BNR din Capitala icir.

Simona Halep, despre participarea la turneul de la Bucuresti: Nu stiu in momentul asta, o sa anunt in timp util

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep nu s-a decis, inca, daca va participa la turneul BRD Bucharest Open, care incepe saptamana viitoare.

Vin la Bucuresti, vreau sa ajung cat mai departe in turneu. Simona Halep, hotarata sa impresioneze publicul roman

Desi initial anuntase ca nu stie daca va participa la turneul BRD Bucharest Open, Simona Halep, eliminata marti de la Wimbledon, s-a razgandit si va lua partea la competitia bucuresteana. Vin.

Simona Halep se gandeste sa nu participe la turneul de la Bucuresti

SimonaHalepa fost eliminata marti de la Wimbledon, in doua seturi 5-7, 6-7 de Angelique Kerber, din Germania si nu stie daca va juca la BRD Bucharest Open, turneu ce va incepe.

Wimbledon: Simona Halep, eliminata de Angelique Kerber, in sferturi

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep o intalneste, marti, incepand cu ora 15. 00, pe jucatoarea germana Angelique Kerber, in sferturile de finala ale turneului pe iarba de la Wimbledon.

Wimbledon: Simona Halep joaca, marti, cu Angelique Kerber, in sferturi

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep o intalneste, marti, incepand cu ora 15. 00, pe jucatoarea germana Angelique Kerber, in sferturile de finala ale turneului pe iarba de la Wimbledon.

Simona Halep se califica in sferturile de finala de la Wimbledon, dupa un meci dificil cu Madison Keys

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep o intalneste, luni, pe jucatoarea americana Madison Keys, in optimile de finala ale turneului pe iarba de la Wimbledon.

Simona Halep, calificare spectaculoasa in sferturile de la Wimbledon

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep s-a calificat luni in sferturi de finala ale turneului de Mare Slem de la Wimbledon, dupa ce a invins-o in trei seturi pe americanca Madison Keys, 6-7.

Simona Halep, inainte de meciul cu Madison Keys: Va fi un meci foarte greu

Jucatoarea de tenis Simona Halep 24 de ani, locul 5 in clasamentul mondial) o va intalni pe sportiva americana Madison Keys 21 de ani, pozitia 9 WTA) in optimile de finala ale turneului de.

Wimbledon: Simona Halep vs Madison Keys 6-7(5), 6-4, 6-3/ Halep, in sferturi dupa ce a revenit de la 0-1 la seturi - Duel cu Angelique Kerber

Condusa cu 1-0 la seturi si 2-0 la game-uri, Simona Halep a reusit sa revina superba impotriva lui Madison Keys cap de serie numarul 9), sportiva nascuta la Constanta calificandu-se in sferturile turneului de Grand Slam de la Wimbledon 6-75), 6-4, 6-3). Meciul a fost unul intens, cu multe lovituri superbe, cu rasturnari de scor si cu un final fericit pentru jucatoarea noastra a durat o ora si 55 de minute). Pentru un loc in semifinale faza pe care a mai atins-o in 2014), Simona va lupta cu Angelique Kerber favorita numarul patru).

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2296 seconds )