Libnet.ro
UNICEF

23:00

Ionel Danca (PNL): Noi am sesizat CCR nu pentru ca ne-ar fi frica demotiunea de cenzura, ci pentru a opri un abuz de interpretare a Constitutiei (VIDEO)

B1 B1,
Ionel Danca (PNL): Noi am sesizat CCR nu pentru ca ne-ar fi frica demotiunea de cenzura, ci pentru a opri un abuz de interpretare a Constitutiei (VIDEO)

Guvernul a sesizat vineri Curtea Constitutionala cu privire la un posibil conflict de natura constitutionala provocat de depunerea motiunii de cenzura de catre PSD. intr-o interventie telefonica in cadrul. continuă pe B1

Ionel Danca: Guvernul a sesizat CCR pentru un conflict de natura constitutionala provocat de depunerea motiunii. Cerem PSD sa amanae sau sa programeze dezbaterea si votul dupa pronuntare

UPDATE, 21 august, ora 11 Ionel Danca, seful Cancelariei prim-ministrului, a anuntat ca Guvernul Romaniei a sesizat Curtea Constitutionala in privinta unui conflict de natura constitutionala provocat de.

Ionel Danca: Guvernul a sesizat CCR pentru un conflict de natura constitutionala provocat de depunerea motiunii. Cerem PSD sa amane sau sa programeze dezbaterea si votul dupa pronuntare

UPDATE, 21 august, ora 11 Ionel Danca, seful Cancelariei prim-ministrului, a anuntat ca Guvernul Romaniei a sesizat Curtea Constitutionala in privinta unui conflict de natura constitutionala provocat de.

IONEL DANCA: Am sesizat CCR pe tema motiunii de cenzura

Guvernul a sesizat CCR in privinta unui conflict de natura constitutionala provocat de depunerea motiunii de cenzura de catre Partidul Social Democrat si cere PSD ca dezbaterea si votul motiunii sa fie programate dupa pronuntarea Curtii, a declarat seful Cancelariei prim-ministrului, Ionel Danca.

Liberalii au sesizat CCR cu privire la motiunea de cenzura depusa de PSD. PSD este un partid de piromani

Liberalii au depus la Curtea Constitutionala o sesizare privind motiunea de cenzura depusa de PSD pentru rasturnarea Guvernului Orban. PNL sustine ca demersul nu respecta legea fundamentala pentru ca motiunea a fost depusa in timpul sesiunii parlamentare extraordinare. Sesizarea a fost facuta de seful Cancelariei prim-ministrului, Ionel Danca.

Ionel Danca, la depunerea sesizarii privind conflictul intre Guvern si Parlament: Cerem PSD sa programeze dezbaterea si votul motiunii dupa pronuntarea CCR. intreaga motiune e virusata de vicii constitutionale

UPDATE, 21 august, ora 11 Ionel Danca, seful Cancelariei prim-ministrului, face o serie de precizari vineri, cand depune la CCR sesizareacu privire la existenta unui conflict juridic de natura.

Ionel Danca: PSD e un partid de piromani. Dau foc la tara si se uita cu satisfactie cinica cum Guvernul trebuie sa stinga focul

Seful Cancelariei prim-ministrului, Ionel Danca, a depus vineri dimineata la sediul CCR o sesizare referitoare la motiunea de cenzura depusa de PSD impotriva Guvernului Orban. intr-o declaratie de presa, acesta i-a criticat pe social-democrati pentru motiunea de cenzura, afirmand despre acestia ca fac parte dintr-un partid de piromani.

IONEL DANCA: Forma finala a programului IMM Leasing a fost aprobata

Seful Cancelariei premierului, Ionel Danca, spune ca Guvernul a aprobat, miercuri, unele modificari survenite in ceea ce priveste programul IMM Leasing.

Klaus Iohannis a sesizat CCR in legatura cu modificarea legii privind restituirea terenurilor forestiere

Presedintele Klaus Iohannis a sesizat vineri CCR in legatura cu Legea pentru modificarea Legii 1652013 privind masurile pentru finalizarea procesului de restituire, in natura sau prin echivalent, a imobilelor preluate in mod abuziv in perioada regimului comunist, precum si pentru modificarea si completarea Legii 462008 - Codul silvic, a transmis Administratia Prezidentiala. Seful statului sustine ca, in cazul terenurilor care au intrat in proprietatea statului dupa 1948, modificarile la actul normativ sunt neclare pentru ca rezulta din text ca ar fi posibila trecerea de drept a terenurilor din domeniul public in cel privat al statului, fara parcurgerea unei proceduri administrative de trecere interdomeniala, ceea ce contravine dispozitiilor Codului administrativ, conform news. ro.

Orban: Azi am sesizat CCR cu un conflict juridic. Din punctul nostru de vedere, motiunea de cenzura nu poate fi depusa decat in sesiune ordinara

Premierul Ludovic Orban a afirmat ca avand in vedere ca a depus la CCR o sesizare a unui conflict juridic intre Guvern si Parlament, sa vedem ce motiune de cenzura va fi. El a adaugat ca o motiune de cenzura nu poate fi depusa decat in sesiune ordinara si niciun partid sau lider politic nu isi poate bate joc de Legislativ.

Klaus Iohannis a sesizat CCR asupra Legii care prevede restituirea imobilelor preluate abuziv in perioada comunista

Presedintele Klaus Iohannis a trimis, vineri, Curtii Constitutionale o sesizare de neconstitutionalitate. Este vorba despre Legea nr. 1652013 privind masurile pentru finalizarea procesului de restituire, in.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2315 seconds )