Libnet.ro
UNICEF

09:15

Orban: Azi am sesizat CCR cu un conflict juridic. Din punctul nostru de vedere, motiunea de cenzura nu poate fi depusa decat in sesiune ordinara

Adevărul Adevărul,
Orban: Azi am sesizat CCR cu un conflict juridic. Din punctul nostru de vedere, motiunea de cenzura nu poate fi depusa decat in sesiune ordinara

Premierul Ludovic Orban a afirmat ca avand in vedere ca a depus la CCR o sesizare a unui conflict juridic intre Guvern si Parlament, sa vedem ce motiune de cenzura va fi. El a adaugat ca o motiune de cenzura nu poate fi depusa decat in sesiune ordinara si niciun partid sau lider politic nu isi poate bate joc de Legislativ. continuă pe Adevărul

ALDE: Sesizarea CCR cu un conflict juridic intre Executiv si Parlament este doar un tertip prin care Orban incearca sa mai stea cateva zile in plus Guvern

Reprezentantii ALDE au transmis ca sesizarea la CCR a unui conflict juridic intre Guvern si Parlament pe depunerea motiunii de cenzura in perioada vacantei parlamentare este doar un tertip prin care Ludovic Orban vrea sa mai stea cateva zile in plus la Palatul Victoria. Sursa citata precizeaza ca in Legea fundamentala, insa, nu exista nicio mentiune privind depunerea unei motiuni de cenzura in sesiune extraordinara.

ORBAN: Din punctul nostru de vedere, motiunea de cenzura nu poate fi depusa decat in sesiune ordinara

Premierul Ludovic Orban a afirmat ca avand in vedere ca a depus la CCR o sesizare a unui conflict juridic intre Guvern si Parlament, sa vedem ce motiune de cenzura va fi. El a adaugat ca o motiune de cenzura nu poate fi depusa decat in sesiune ordinara si niciun partid sau lider politic nu isi poate bate joc de Legislativ, conform news. ro.

ORBAN: Guvernul analizeaza posibilitatea de a invoca un conflict juridic constitutional privind motiunea de cenzura

Guvernul analizeaza posibilitatea de a invoca un conflict juridic de natura constitutionala privitor la depunerea motiunii de cenzura in vacanta parlamentara, a declarat, azi, prim-ministrul Ludovic Orban, conform Agerpres.

Zegrean torpileaza sesizarea PNL: Nu e conflict juridic ca s-a depus o motiune de cenzura. Nu se vorbeste in Constitutie de vacanta parlamentara

Fostul presedinte al CCR Augustin Zegrean a declarat ca nu este un conflict juridic de natura constitutionala intre Guvern si Parlament din cauza depunerii motiunii de cenzura si ca in Constitutie nu se vorbeste despre vacanta parlamentara, ci ca Legislativul lucreaza in doua sesiuni ordinare. El a adaugat ca in perioada de vara, in care alesii isi desfasoara activitatea in circumscriptii, poate fi convocata sesiunea extraordinara.

IONEL DANCA: Am sesizat CCR pe tema motiunii de cenzura

Guvernul a sesizat CCR in privinta unui conflict de natura constitutionala provocat de depunerea motiunii de cenzura de catre Partidul Social Democrat si cere PSD ca dezbaterea si votul motiunii sa fie programate dupa pronuntarea Curtii, a declarat seful Cancelariei prim-ministrului, Ionel Danca.

Ludovic Orban, despre dublarea alocatiilor: Din punctul nostru de vedere, am asigurat respectarea sensului legii. Am stabilit cresterea etapizata. Problema alocatiilor pentru copii a fost o Cenusareasa pentru PSD (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a declarat, joi, ca din punctul de vedere al Guvernului este repectat spiritul legii care prevede dublarea alocatiilor pentru copii, Executivul stabilit dublarea acestora in mod etapizat.

Ludovic Orban, despre motiunea de cenzura a PSD: Astazi am depus la Curtea Constitutionala o sesizare prin care am invocat existenta unui conflict juridic de natura constitutionala, intre Guvern si Parlament (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a anuntat ca a depus astazi, 21 august o sesizare la Curtea Constitutionala, privind existenta unui conflict intre Guvern si Parlament, cu privire la motiunea de.

Ionel Danca: Guvernul a sesizat CCR pentru un conflict de natura constitutionala provocat de depunerea motiunii. Cerem PSD sa amanae sau sa programeze dezbaterea si votul dupa pronuntare

UPDATE, 21 august, ora 11 Ionel Danca, seful Cancelariei prim-ministrului, a anuntat ca Guvernul Romaniei a sesizat Curtea Constitutionala in privinta unui conflict de natura constitutionala provocat de.

Ionel Danca: Guvernul a sesizat CCR pentru un conflict de natura constitutionala provocat de depunerea motiunii. Cerem PSD sa amane sau sa programeze dezbaterea si votul dupa pronuntare

UPDATE, 21 august, ora 11 Ionel Danca, seful Cancelariei prim-ministrului, a anuntat ca Guvernul Romaniei a sesizat Curtea Constitutionala in privinta unui conflict de natura constitutionala provocat de.

Premierul Ludovic Orban: in 30 de ani, niciun partid n-a depus motiune de cenzura in timpul vacantei parlamentare. Analizam posibilitatea de a invoca un conflict juridic de natura constitutionala (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban sustine ca, in cei 30 de ani de postdecembrism, niciun partid politic din Romania n-a depus motiune de cenzura in timpul vacantei parlamentare, iar PNL ia in calcul invocarea unui.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2195 seconds )