Libnet.ro
UNICEF

16:00

Ionut Popa: Cel mai urat rezultat din cariera mea

Online Sport Online Sport,
Ionut Popa: Cel mai urat rezultat din cariera mea

ACS Poli Timisoara a fost umilita de FCSB, scor 7-0, iar antrenorul Ionut Popa spune ca n-a mai trait un asemenea moment in intreaga sa cariera. continuă pe Online Sport

Alin Pascal, despre cel mai urat episod din copilarie. Ce l-a OBLIGAT celebra sa mama, Matilda Pascal Cojocarita, sa faca

Alin Pascal a dezvaluit lucruri tinute secret pana acum. Toata lumea il indrageste si il apreciaza pentru muzica sa, mai ales ca i-a calcat pe urme celebrei sale mame. Putini.

Cel mai bogat om de afaceri din Japonia vrea sa investeasca peste 800 de miliarde dolari in startup-uri IT din toata lumea

Grupul SoftBank, fondat si controlat de omul de afaceri Masayoshi Son, cel mai bogat japonez, isi va creste investitiile in firme si proiecte tehnologice la colosala suma de 880 de miliarde de dolari, potrivit declaratiilor omului de afaceri. Grupul japonez detine, in prezent, cel mai mare fond de investitii private cu un buget de 100 miliarde de dolari, pe care a inceput deja sa ii investeasca, in special in startup-uri europene.

Cel mai nou cuplu din showbizul international. Cine este noua cucerire a lui Drake (FOTO)

Un nou cuplu din showbizul international pare sa ajunga in centrul atentiei. Este vorba despre Bella Hadid 21 de ani) si Drake 30 de ani), care ar fi impreuna de patru luni, dupa cum sustin.

Ancheta la cel mai mare spital din Moldova: Un barbat internat pentru o complicatie a diabetului a murit dupa ce a contractat o bacterie (VIDEO)

Ancheta la spitalul Sfantul Spiridon din Iasi, cea mai mare unitate medicala din Moldova, dupa ce un pacient, care s-a internat sa-si trateze o complicatie a diabetului, a murit. Familia vrea s.

Aorus X9 este cel mai subtire laptop cu doua placi video

Desi este destul de greu sa apreciezi care ar fi cel mai usor sau cel mai performant notebook din lume, Gigabyte Aorus X9 este cel mai subtire cu doua placi video. Gigabyte este cunoscuta in tara noastra mai ales pentru placi video sau placi de baza, dar compania taiwaneza se descurca de minune si la [].

Romania, la cel mai scazut numar de someri din ultimul deceniu. Angajatorii apeleaza la personal din afara

Numarul de someri noi in Romania din primul semestru este la cel mai scazut nivel din ultimul deceniu. Forta de munca disponibila si doritoare de munca este la minim istoric iar cererea de forta de.

Cel mai bun tenismen roman refuza Cupa Davis: Romania nu m-a ajutat cu absolut nimic!

Intr-o declaratie pentru Telekom Sport, Marius Copil, locul 74 ATP, cel mai bine clasat jucator roman al momentului a declarat, explicand de ce nu joaca la Cupa Davis. Romania nu m-a.

Top 10 cei mai puternici politicieni din lume... si cel mai puternic din Romania

Deciziile celor mai puternici politicieni din lume afecteaza vietile a miliarde de oameni, schimba intregi segmente de activitate si blocheaza sau lanseaza industrii globale. Cititi in continuare cum arata topul celor mai puternici 10 politicieni, dupa.

Cel mai iubit autor de romane istorice, Ken Follett, interviu pentru Antena 3

Cel mai iubit autor de romane istorice, Ken Follett, si-a lansat noul volum din seria Kingsbridge la Targul de carte de la Frankfurt. Ken Follett i-a acordat un interviu in exclusivitate colegei.

Ion D. Sirbu, disidentul care l-a inspirat pe Preda pentru Cel mai iubit dintre pamanteni |DOSAR ROMANIA LIBERA

Urmarit de Securitate 32 de ani neintrerupt, anchetat, torturat, trimis in lagare de munca fortata, apoi, in domiciliu obligatoriu, supravegheat, interzis, persecutat, marginalizat si, in cele din urma, izolat, ramas singur. Acestea ar fi, pe scurt, ingredientele calvarului trait de un intelectual si un scriitor de exceptie: Ion D. Sirbu, omul a carui viata a inspirat personajul principal din romanul Cel mai iubit dintre pamanteni de Marin Preda.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2187 seconds )