Libnet.ro
UNICEF

22:16

Iowa, startul cursei spre Casa Alba: Republicanii si democratii isi aleg favoritii

România Liberă România Liberă,
Iowa, startul cursei spre Casa Alba: Republicanii si democratii isi aleg favoritii

Rockwell City, cu 1. 700 de locuitori si sase biserici, din care doua evanghelice si doua luterane, este situat in centrul Iowa, care nu este un stat ca oricare altul din 1972, este primul ales pentru a se pronunta in cursa investiturilor democrata si republicana pentru prezidentialele din 8 noiembrie. Un caucus unde candidatii au tot de castigat si care permite testarea pentru cei ce par cel mai bine inarmati pentru a infrunta aceasta cursa prin eliminare. continuă pe România Liberă

Iowa, startul cursei spre Casa Alba

Rockwell City, cu 1. 700 de locuitori si sase biserici, din care doua evanghelice si doua luterane, este situat in centrul Iowa, care nu este un stat ca oricare altul din 1972, este primul ales pentru a se pronunta in cursa investiturilor democrata si republicana pentru prezidentialele din 8 noiembrie. Un caucus unde candidatii au tot de castigat si care permite testarea pentru cei ce par cel mai bine inarmati pentru a infrunta aceasta cursa prin eliminare.

Casa Alba: Vladimir Putin este corupt

Casa Alba este de acord cu afirmatiile conform carora presedintele Rusiei, Vladimir Putin, este corupt, a declarat joi seara purtatorul de cuvant al institutiei, dupa declaratii similare facute recent de un alt oficial american.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 22:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2116 seconds )