Libnet.ro
UNICEF

00:07

iPhone 6 e de trei ori mai cumparat decat iPhone 6 Plus. Ce inseamna asta pentru Apple

Playtech Playtech,
iPhone 6 e de trei ori mai cumparat decat iPhone 6 Plus. Ce inseamna asta pentru Apple

IPhone 6 si iPhone 6 Plus sunt cele mai bune telefoane Apple, dar se pare ca si intre ele exista competitie si modelul mai mic o castiga cu brio. Dupa ce a comunicat primele milioane de telefoane livrate, Apple n-a mai vorbit despre vanzarile de iPhone 6. Asta nu i-a oprit pe cei de la Consumer Intelligence Research Partners sa analizeze parcursul iPhone 6 pe piata in primele 30 de zile si sa vina cu niste cifre proprii, estimative, dar []. continuă pe Playtech

Barlad: Piroman condamnat la doi ani si cinci luni de inchisoare dupa ce si-a incendiat de trei ori locuinta

Un barbat de 52 de ani, din Barlad, a fost condamnat la doi ani si cinci luni de inchisoare cu executare pentru distrugere, dupa ce, in ultimii doi ani, si-a dat foc apartamentului de trei ori, cu.

Micul robot Philae lucreaza din plin pe cometa Churyumov-Gherasimenko dar s-ar putea sa nu mai aiba decat cateva ore de trait

Micul robot Philae lucreaza din plin pe cometa Churyumov-Gherasimenko dar s-ar putea sa nu mai aiba decat cateva ore de trait cu acumulatorul sau, in conditiile in care functionarea bateriilor solare este afectata de pozitia sa, la umbra, a anuntat vineri CNES, agentia spatiala franceza, potrivit AFP.

METEO in acest weekend va fi mai cald decat in mod normal in aceasta perioada, insa temperaturile vor continua sa scada

In aceste weekend vom avea parte de o vreme mai calda decat in mod normal in aceasta perioada, insa maximele vor continua sa scada de la o zi la alta. Specialistii au anuntat ploi slabe si izolate, dar si ceata.

Prognoza meteo pentru joi si vineri: Vremea va fi in continuare mai calda decat in mod normal pentru aceasta data din an

Joi, in regiunile extracarpatice vor fi innorari persistente, local burnite, dar si ploi indeosebi in sudul teritoriului, unde izolat se pot cumula pe parcursul intervalului 10. 15 l/mp, informeaza Mediafax. In vestul, nord-vestul si centrul teritoriului, vremea va fi in continuare mai calda decat in mod normal pentru aceasta data din an, cerul va fi partial noros si doar izolat, incepand din a doua parte a zilei, va ploua slab.

Soldatul care l-a ucis pe Ben Laden: Am tras de trei ori, sa fie cu noroc

Un fost membru al comandourilor SEAL din Marina americana, Robert ONeill, a starnit furia Pentagonului dupa ce a dezvaluit intr-un documentar ca el este cel care l-a impuscat mortal pe liderul al-Qaeda, in mai 2011. Acum, el este amenintat cu moartea de jihadisti.

Profitul Chimcomplex a scazut de aproape trei ori

Afacerile combinatului chimic Chimcomplex Borzesti CHOB) au crescut, in primele noua, cu 1,6%, la 135,2 milioane de lei 30,4 milioane de euro), de la nivelul de 133 milioane de lei inregistrat in perioada similara a anului trecut, insa profitul companiei a scazut de 2,7 ori, la 2,2 milioane de lei.

Transgaz a obtinut in primele 9 luni un profit mai mult decat dublu fata de cel din 2013

Transgaz a inregistrat, in primele noua luni ale acestui an, un profit net de 374,037 milioane de lei, cu 131% mai mare fata de cel din perioada similara a anului trecut, de 161,62 milioane lei, conform datelor financiare remise miercuri Bursei de Valori Bucuresti, informeaza Agerpres.

ştiri de la Playtech

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2419 seconds )