Libnet.ro
UNICEF

01:05

iPS Teodosie: Ni s-a cerut, in doua zile, sa spunem cati preoti se vaccineaza

Antena3 Antena3,
iPS Teodosie: Ni s-a cerut, in doua zile, sa spunem cati preoti se vaccineaza

Arhiepiscopul Tomisului, iPS Teodosie a anuntat, joi, ca Biserica Ortodoxa Romana a primit ordin sa intocmeasca in doua zile liste cu preotii care vor sa se vaccineze. inaltul prelat a mentionat ca va comunica raspunsul nu in doua zile asa cum i s-a cerut ci intr-o saptamana, motivand ca nu va obliga pe nimeni sa se vaccineze. continuă pe Antena3

iPS Teodosie, aproape de un accident in Ajunul Bobotezei. Ce s-a intamplat cand sfintea apa

Un incident neasteptat a avut loc marti, cand iPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, a oficiat slujb de sfintire a apei, la Catedrala arhiepiscopala Sfintii Apostoli Petru si Pavel din Constanta. iPS Teodosie, aproape de un accident in Ajunul Bobotezei in plina pandemie de coronavirus, Teodosie nu a respectat masurile care au fost recomandate de medici si .

iPS Teodosie, mesaj halucinant inainte de Boboteaza. Ce a putut sa spuna acum

Inalt Prea Sfintitul Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului spune ca asteapta 10. 000 de credinciosi la slujba de Boboteaza: Sarbatorile trebuie sa invinga pandemia. iPS Teodosie, mesaj halucinant inainte de Boboteaza Luni, 4 ianuarie, Arhiepiscopul Tomisului a sustinut o conferinta de presa in legatura cu pregatirile de Boboteaza. iPS Teodosiea precizat faptul ca slujba care va avea loc .

UPDATE IPS Teodosie, vizat de o plangere penala pentru zadarnicirea combaterii bolilor Reactia Arhiepiscopiei Tomisului

Arhiepiscopul Tomisului, IPS Teodosie, este vizat de o plangere penala pentru zadarnicirea combaterii bolilor, pentru atitudinea avuta in toata perioada pandemiei, in care a contestat masurile impuse de autoritati. Plangerea penala a fost depusa la Politia Judeteana Constanta si a fost trimisa joi Parchetului Curtii de Apel. Arhiepiscopia Tomisului a reactionat spunand ca plangerea penala este neintemeiata, iar unul dintre motivele invocate este ca IPS Teodosie nu poarta raspunderea purtarii mastii de catre participantii la slujbe sau a pastrarii distantei fizice.

VIDEO IPS Teodosie: Sarbatorile niciodata nu pot fi ocolite sau amanate sau restrictionate

Arhiepiscopul Tomisului, IPS Teodosie, care inca de la debutul pandemiei a criticat autoritatile pentru restrictiile impuse, ajungand sa conteste masurile inclusiv in instanta, a afirmat, miercuri, la slujba de Boboteaza oficiata in Portul Tomis, ca sarbatorile niciodata nu pot fi ocolite sau amanate sau restrictionate. Mii de oameni au asistat la slujba oficiata de IPS Teodosie, multi dintre ei stand umar la umar, iar dupa ceremonia religioasa s-au inghesuit pentru a primi sticle cu apa sfintita.

iPS Teodosie, reclamat la politie. Ce acuzatii grave i se aduc in zi de mare sarbatoare

Pentru slujba religioasa pe care acesta a organizat-o de Boboteaza, la care au participat mii de persoane, inalt Prea Sfintitului Teodosie, Arhiepiscopul Tomisul, i s-a inaintat o plangere penala. Arhiepiscopul Tomisului, reclamat la politie Miercuri, la sediul Inspectoratului de Politie al Judetului Constanta a fost inregistrata o plangere penala pe numele Arhiepiscopului Tomisului pentru zadarnicirea .

Plangere penala pe numele lui IPS Teodosie pentru zadarnicirea combaterii bolilor dupa slujba de Boboteaza

Arhiepiscopul Tomisului, IPS Teodosie, s-a ales cu plangere penala, pentru zadarnicirea combaterii bolilor, dupa slujba organizata miercuri de Boboteaza. Plangere penala, pe numele lui IPS.

IPS TEODOSIE: Sarbatorile niciodata nu pot fi ocolite sau amanate sau restrictionate

Arhiepiscopul Tomisului, IPS Teodosie, a afirmat, azi, la slujba de Boboteaza oficiata in Portul Tomis, ca sarbatorile niciodata nu pot fi ocolite sau amanate sau restrictionate.

Plangere penala pe numele iPS Teodosie. Reactia Arhiepiscopiei: Nu poarta el raspunderea distantarii fizice

Dupa slujba de Boboteaza, la care au participat in jur de 3. 000 de oameni, a fost depusa o plangere penala importiva iPS Teodosie, arhiepiscopul Tomisului.

Puhoi de oameni, unii fara masca, la Boboteaza din Portul Tomis. iPS Teodosie: Au facut vaccinul inotand in mare FOTO

La o temperatura de peste 10 grade Celsius, mii de credinciosi au venit in Portul Tomis, acolo unde iPS Teodosie a sfintit apele, numarul acestora fiind chiar mai mare decat cel al celor care vin la 15 august de Ziua Marinei.

iPS Teodosie, la finalul slujbei de Boboteaza: Tinerii care s-au aruncat in mare au facut cel mai natural si cel mai sanatos vaccin. Nadajduim sa se departeze toata boala. De la suflet vine sanatatea trupului

Mii de oameni s-au inghesuit miercuri, la slujba de Boboteaza de la Constanta, organizata de Arheipiscopul Tomisiului, iPS Teodosie. inaltpreasfintitul a venit la procesiune intr-un car tras de doi cai.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2288 seconds )