Libnet.ro
UNICEF

00:07

Iran: Aproximativ 290 de raniti, n urma unui cutremur cu magnitudinea 5,9

Hotnews Hotnews,
 Iran: Aproximativ 290 de raniti, n urma unui cutremur cu magnitudinea 5,9

Aproximativ 290 de persoane au fost ranite dupa un cutremur cu magnitudinea de 5,9 ce a lovit duminica vestul Iranului, informeaza Reuters. continuă pe Hotnews

MAE: Un romn a murit, iar alti doi au fost raniti, n urma unui accident rutier n Austria

Un roman a decedat, iar alti doi, printre care si un minor, au fost raniti, in urma unui accident rutier produs in apropierea orasului Sankt Polten, la vest de Viena, Austria, a anuntat duminica Ministerul Afacerilor Externe MAE), relateaza Mediafax.

Coloane de masini pe Autostrada Soarelui, pe sensul spre Bucuresti, in urma unui accident in care au fost implicate sase autoturisme

Circulatia pe Autostrada Soarelui, pe sensul spre Bucuresti, se desfasoara cu dificultate, duminica seara, in urma unui accident in care au fost implicate sase autoturisme, anunta Infotrafic.

Un roman a murit, iar sotia si fiica lui sunt in coma in urma unui accident in Austria

Un cetatean roman a decedat, iar alti doi au suferit rani grave in urma unui accident rutier produs in Austria, in apropierea orasului Sankt Polten, a informat duminica Ministerului Afacerilor Externe MAE).

Barbat impuscat cu un pistol cu aer comprimat, in urma unui conflict spontan

Un barbat de 38 de ani din localitatea damboviteana Gura Ocnitei a fost impuscat, joi, cu un pistol cu aer comprimat. Potrivit IPJ Dambovita, totul a avut loc pe fondul unui conflict spontan. Barbatul a fost transportat la spital, dar nu a avut nevoie de internare.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2524 seconds )