Libnet.ro
UNICEF

20:45

Iranul a atacat Statul Islamic fara a se coordona cu Statele Unite

Antena3 Antena3,
Iranul a atacat Statul Islamic fara a se coordona cu Statele Unite

Un oficial de rang inalt iranian a confirmat ca armata tarii sale a efectuat atacuri contra jihadistilor din gruparea Stat Islamic in Irak, fara a-si coordona actiunile cu Statele Unite, intr-un interviu. continuă pe Antena3

Iranul A ATACAT gruparea Statul Islamic din Irak

Avioane de lupta iraniene au lansat in ultimele zile atacuri contra jihadistilor din cadrul gruparii Stat Islamic SI), in estul Irakului, fara a coordona atacurile cu Statele Unite, a anuntat marti Pentagonul,.

Statul Islamic este pe cale sa fie oprit. John Kerry: Combatantii au fost nevoiti sa-si schimbe tacticile, ceea ce le afecteaza actiunile

Organizatia Statul Islamic SI) este pe cale sa fie oprita in Irak si in Siria, a afirmat miercuri coalitia condusa de catre Statele Unite. Prin mia de atacuri care au avut loc din august,.

Statul Islamic este pe cale sa fie oprit

Organizatia terorista Statul Islamic SI) este pe cale sa fie oprita in Irak si in Siria, a afirmat coalitia condusa de Statele Unite.

Time: Uciderea americancei de origine romana in Abu Dhabi ar putea fi o crima facuta de cineva care are legaturi cu grupul Statul Islamic

Femeia care a ucis o americanca de origine romana intr-un mall din Abu Dhabi ar putea avea legaturi cu grupul terorist sunnit Statul Islamic in Irak si Siria, sustin specialistii citati de revista Time.

Atacurile coalitiei contra gruparii Statul Islamic sunt ineficiente

Atacurile aeriene efectuate de coalitia impotriva gruparii Statul Islamic SI) pe teritoriul Siriei sunt ineficiente, considera presedintele sirian Bashar al-Assad.

Un politist alb a ucis un barbat de culoare neinarmat in statul american Arizona

Un politist alb a ucis un barbat de culoare neinarmat in Arizona sud), in timp ce la New York si in alte orase din Statele Unite au loc proteste fata de uciderea in conditii similare a altor doi afro-americani, relateaza AFP, citat de Mediafax.

Hillary Clinton: Fara arme de razboi pe strazile noastre

Unul din liderii de marca ai Partidului Democrat, Hillary Clinton, a lansat joi un apel pentru o reforma a sistemului penal si a metodelor politienesti din Statele Unite, reactionand la valul de emotie care a cuprins tara in ultimele doua zile, dupa moartea a doi afro-americani urmariti sau retinuti de politisti albi, relateaza AFP si Le Figaro.

John Kerry: Raidurile aeriene efectuate de Iran contra gruparii Statul Islamic vor avea un efect pozitiv

Raidurile aeriene efectuate de Iran contra grupului terorist Stat Islamic vor avea un efect pozitiv, afirma secretarul de Stat american, John Kerry, informeaza AFP. Seful diplomatiei americane nu a cofirmat insa.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2266 seconds )