Libnet.ro
UNICEF

01:06

Iranul a dejucat mai multe comploturi teroriste in Teheran si in alte orase

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Iranul a dejucat mai multe comploturi teroriste in Teheran si in alte orase

Iranul a dejucat mai multe comploturi teroriste in capitala Teheran si in alte orase, a anuntat luni Ministerul Informatiilor, care s-a referit la un complot de proportii al militantilor musulmani suniti impotriva Republicii Islamice, majoritar siita, informeaza Reuters. continuă pe Ziarul Bursa

Iranul a dejucat mai multe comploturi teroriste in Teheran si in alte orase

Iranul a dejucat mai multe comploturi teroriste in capitala Teheran si in alte orase, a anuntat luni Ministerul Informatiilor, care s-a referit la un complot de proportii al militantilor musulmani suniti impotriva Republicii Islamice, majoritar siita, informeaza Reuters.

Mai multe comploturi teroriste, dejucate in Iran

Mai multe comploturi teroriste au fost dejucate in Teheran si in alte orase din Iran, a anuntat, luni, Ministerul Informatiilor.

Mai multe comune din judetul Timis au fost lovite de grindina. Bucati de gheata mari cat o minge de tenis au cazut din cer, spre disperarea localnicilor (VIDEO)

Cosmarul adus de vremea severa pare ca nu se mai sfarseste. O noua rupere de nori a facut prapad in vestul tarii. Pe langa inundatii sau ploi torentiale, mai multe comune din judetul.

Revista presei: Nationala Romaniei, umilita la Euro 2016; Stanculescu a murit si Iliescu a facut declaratii; Inundatii in mai multe judete

Meciul Romania Albania, terminat cu scorul de 0 1, inseamna eliminarea nationalei Romaniei de la Euro 2016; generalul Victor Atanasie Stanculescu a murit, iar Iliescu a facut declaratii; sunt inundatii in mai multe judete din tara acestea sunt cele mai importante subiecte ale zilei. Pentru ca suntem constienti ca nu va putem [].

Grindina a facut ravagii in Petrosani: mai multe masini au fost avariate de bulgari de gheata cat oul de gaina

O ploaie torentiala insotita de grindina, cu bulgari de gheata de mari dimensiuni, a provocat pagube in municipiul Petrosani. Mai multe gospodarii au fost inundate.

Grindina a lasat mai multe case fara acoperis, gradini distruse si masini blocate pe drum

In seara de sambata, 18 iunie, ploile cu grindina au adus pagube in mai multe localitati din Republica Moldova. Raionul Ungheni a fost cel mai afectat de grindina, 1. 092 de acoperisuri au fost distruse.

Votat: Dorin Chirtoaca va avea mai multe atributii la Primaria Chisinau

Vineri, 17 iunie, Parlamentul Republicii Moldova a votat in lectura a doua proiectul de lege privind statutul municipiului Chisinau. Noua lege ofera mai multe atributii primarului Capitalei.

Curentul electric, oprit temporar, in mai multe zone din trei judete

Locuitorii mai multor zone din Bucuresti si judetele Ilfov si Giurgiu raman, marti, fara curent electric, din cauza unor lucrari de revizii, reparatii si modernizari in reteaua de distributie.

Brexit: De ce parte se situeaza mai multe personalitati privind viitorul Marii Britanii in Uniunea Europeana

Numeroase personalitati britanice si-au exprimat public parerea in privinta a ce rezultat si-ar dori la referendumul din 23 mai pentru ramanerea sau iesirea Marii Britanii din Uniunea.

Furtunile au facut prapad in mai multe judete din tara: in Suceava, apele au iesit din matca si au inundat zeci de localitati (VIDEO)

Vreme de cosmar in tara. Dupa canicula din ultimele doua zile, furtunile au lovit din nou. A fost prapad in multe judete. Grindina a distrus culturile agricole, iar vantul a smuls acoperisuri.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2059 seconds )