Libnet.ro
UNICEF

01:05

Iranul dezvaluie cea mai mare drona realizata, capabila de a survola un teritoriu de pana la 2.000 de kilometri

Adevărul Adevărul,
Iranul dezvaluie cea mai mare drona realizata, capabila de a survola un teritoriu de pana la 2.000 de kilometri

Iranul a anuntat in cursul zilei de luni ca a reusit sa dezvolte un nou tip de drona, capabila sa supravegheze un teritoriu de pana la 2. 000 de kilometri, inclusiv statul Israel, scrie BBC. continuă pe Adevărul

TOP Eurostat: Romania a inregistrat in octombrie cea mai mare crestere de preturi din UE, pe ultimele 12 luni

Romania a inregistat in luna octombrie 2013 o crestere medie a preturilor de consum de 3,7% pe ultimele 12 luni, reprezentand cea mai mare rata din Uniunea Europeana, a informat vineri Eurostat.

Gata cu piratii din Gara de Nord. Cea mai mare destinatie feroviara a tarii are de astazi sistem organizat si civilizat de taxiuri

Gara de Nord are de astazi sistem organizat si civilizat de taxiuri. Doar companiile acredite pot stationa in fata la coloane, iar pasagerii dau comanda din interior, de la un infochiosc. Calatorii achita un.

Romania - Grecia, meciul din care s-a nascut cea mai mare rivalitate a fotbalului elen

In aceasta seara, de la ora 21:45, Romania va intalni Grecia, in meciul tur al barajului de calificare la Cupa Mondiala din 2014. Un duel capital pentru ambele echipe, dar si un nou episod al unei confruntari.

Revo R85, cea mai performanta tableta din portofoliul actual E-Boda

E-Boda a anuntat cea mai performanta tableta din portofoliu, Revo R85. E-Boda Revo R85 vine cu un display IPS de 7. 85, cu rezolutie de 1024768 pixeli, procesor Quad Core Rockchip RK3188 Cortex A9 de 1. 6 GHz, RAM de 1 GB, procesor grafic Quad Core Mali400 de 533 MHz si sistem de operare Android 4. Tableta este disponibila pe site-ul E-Boda si in magazinele partenere la pretul recomandat de 749 lei. Potrivit oficialilor, tableta Revo R85 permite rularea simultana a patru [].

Cea mai inalta cladire rezidentiala din Europa va fi construita la Londra

Un zgarie-nori de 242 de metri inaltime va fi construit in cartierul financiar Canary Wharf din estul Londrei, urmand sa devina in 2018 cea mai inalta cladire rezidentiala din Europa, potrivit presei internationale.

TOP CE: Volkswagen, cel mai mare investitor privat in cercetare-dezvoltare, la nivel mondial. Premiera pentru o companie din UE

Producatorul german de automobile Volkswagen este cel mai mare investitor privat in domeniul cercetarii si dezvoltarii, la nivel mondial, aceasta fiind pentru prima data incepand din 2004 cand o intreprindere din Uniunea Europeana ajunge in aceasta pozitie, a informat, luni, Reprezentanta Comisiei Europene in Romania.

Romania are cel mai mare pret pentru deszapezirea unui kilometru de asfalt, din toata Europa

Avem cel mai mare pret pentru deszapezirea unui kilometru de asfalt, din toata Europa. Romania plateste aproape 5. 300 de euro pentru deszapezire pe kilometru, in timp ce in Finlanda sau Islanda, pretul nu.

Suntem pe primul loc in Europa. Romania are cel mai mare pret pentru deszapezirea unui kilometru de asfalt

Avem cel mai mare pret pentru deszapezirea unui kilometru de asfalt, din toata Europa. Romania plateste aproape 5. 300 de euro pentru deszapezire pe kilometru, in timp ce in Finlanda sau Islanda, pretul nu.

Un pachet de tigari pe zi = un risc de cancer de 25 de ori mai mare.

Persoanele care fumeaza mai mult de un pachet de tigari pe zi au un risc de a dezvolta cancer pulmonar de pana la 25 de ori mai mare decat persoanele nefumatoare. Cauza principala a cancerului pulmonar este reprezentata, la peste 90% din pacienti, de fumat. Fumul de tigara contine peste 4. 000 de substante chimice diferite, dintre care peste 60 de substante cangerigene pentru om: nicotina, arsenic, radon, cianuri, fenol, DDT, azbest, benzen, monoxid de carbon, formaldehida si alte. Din pacate, .

Impresarul Dumitru Tudor, atac la Gino Iorgulescu: A venit cel mai mare betiv si lepra ...

Primul atac la adresa lui Gino Iorgulescu de cand a fost ales presedintele FRF vine din partea impresarului Dumitru Tudor. Poreclit Ciorba, cel care se afla in razboi cu familia Reghecampf a reactionat dur la adresa ambilor oameni de fotbal: Nu va fi nicio diferenta! A venit cel mai mare betiv si lepra ordinara existenta in fotbal! Intre Mitica si Gino este o singura mare deosebire. Gino este un betiv notoriu in comparatie cu Dragomir care nu bea deloc. In .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2092 seconds )