Libnet.ro
UNICEF

13:30

Irina Begu si Alexandru Dulgheru, in sferturile turneului de la Bucuresti

B1 B1,
Irina Begu si Alexandru Dulgheru, in sferturile turneului de la Bucuresti

Dupa ce miercuri Ana Bogdan a reusit sa acceada in sferturile de finala ale turneului de tenis de la Bucuresti, joi a fost randul Irinei Begu si Alexandrei Dulgheru sa se califice an aceasta faza. continuă pe B1

Irina Begu, Ana Bogdan si Alexandra Dulgheru joaca vineri in sferturi la BRD Bucharest Open

Jucatoarele romane Irina Begu, Ana Bogdan si Alexandra Dulgheru vor juca, vineri, in sferturile de finala ale probei de simplu din cadrul turneului de tenis BRD Bucharest Open WTA), dotat cu premii.

BRD Bucharest Open: Irina Begu/ Raluca Olaru, in sferturi la dublu - Alexandra Dulgheru, pe tabloul principal

Irina Begu si Raluca Olaru s-au calificat, luni, in sferturile probei de dublu de la BRD Bucharest Open, cele doua trecand de perechea Ana Bogdan/ Gabriela Ruse. Alexandra Dulgheru a acces pe tabloul principal al competitiei de simplu, dupa ce a invins-o pe Daniela Seguel Chile).

Jucatoarea Irina Begu s-a calificat in sferturile de finala ale turneului BRD Bucharest Open

Jucatoarea romana de tenis Irina Begu s-a calificat in sferturile de finala ale turneului BRD Bucharest Open, dupa ce a invins-o pe Jaqueline Cristian.

Perechea Irina Begu - Raluca Olaru s-a calificat in sferturile probei de dublu la BRD Bucharest Open

Perechea formata din Irina Begu si Raluca Olaru s-a calificat, luni, in sferturile de finala ale probei de dublu din cadrul turneului BRD Bucharest Open, dupa ce a invins, in primul tur, cuplul format din jucatoarele romane Ana Bogdan si Elena-Gabriela Ruse cu scorul de 6-3, 7-5.

Irina Begu s-a calificat in optimile de finala ale turneului BRD Bucharest Open. Reactia sportivei: Ma astept la un meci greu in turul urmator, vom vedea ce se va intampla pe teren

Jucatoarea romana de tenis Irina Begu, s-a calificat, marti, in optimile de finala ale BRD Bucharest Open, dupa ce a invins-o pe sarboaica Ivana Jorovic 172 WTA) cu scorul de 6-4, 6-1.

Irina Begu s-a calificat in optimile de finala ale turneului BRD Bucharest Open

Jucatoarea romana de tenis Irina Begu, s-a calificat, marti, in optimile de finala ale BRD Bucharest Open, dupa ce a invins-o pe sarboaica Ivana Jorovic 172 WTA) cu scorul de 6-4, 6-1.

BRD Bucharest Open. Irina Begu s-a calificat in sferturi

Jucatoarea de tenis Irina Begu 58 WTA) a invins-o, joi, pe Jaqueline Cristian, beneficiara unui wild card, in duelul romancelor din optimile de finala ale BRD Bucharest Open si s-a calificat.

BRD Bucharest Open. Irina Begu si Raluca Olaru, in semifinale la dublu

Perechea romana formata din Irina Begu si Raluca Olaru si-a asigurat, miercuri, participarea in semifinalele probei de dublu la BRD Bucharest Open, turneu de tenis dotat cu premii totale in valoare.

BRD Bucharest Open: Ana Bogdan, in sferturile turneului

Ana Bogdan continua parcursul bun de la BRD Bucharest Open, jucatoarea noastra calificandu-se in sferturile competitiei de la Arenele BNR. Miercuri, Ana a trecut in doua seturi, scor 6-4, 7-5, de Cagla Buyukakcay Turcia - locul 165 WTA).

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2814 seconds )