Libnet.ro
UNICEF

01:06

Irina Begu merge mai departe la Roland Garros. Simona Halep joaca miercuri

Online Sport Online Sport,
Irina Begu merge mai departe la Roland Garros. Simona Halep joaca miercuri

Irina Begu s-a calificat luni seara in turul 2 de la Roland Garros, dupa o victorie in doua seturi contra luiBethanie Mattek-Sands. continuă pe Online Sport

Roland Garros: Irina Begu merge mai departe!

Irina Begu s-a calificat in turul al doilea la Roland Garros, dupa victoria cu Bethanie Mattek Sands, scor 6-4, 7-6.

Roland Garros: Simona Halep vs Evgeniya Rodina se va disputa duminica, de la ora 12:00

Simona Halep finalista in 2014) va debuta duminica la editia din 2015 a turneului de Grand Slam de la Roland Garros, numarul trei mondial urmand sa o intalneasca pe Evgeniya Rodina Rusia) de la ora 12:00, ora Romaniei, pe Philippe Chatrier Court primul meci al zilei pe arena centrala). Dupa sportiva noastra va juca Roger Federer se va duela cu Alejandro Falla, din Columbia).

Roland Garros: cald si rece. Alexandra Dulgheru merge mai departe, Monica Niculescu n-a avut nicio sansa

Alexandra Dulgheru a trecut fara emotii de Nicole Gibbs SUA), in vreme ce Monica Niculescu a pierdut fara drept de apel meciul cu Suarez Navarro Spania).

Simona Halep, victorie muncita in primul tur la Roland Garros

Jucatoarea Simona Halep a avut onoarea de a deschide editia din acest an a turneului de la Roland Garros pe arena centrala Philippe Chatrier, dar nu a avut nici pe departe un meci usor cu rusoaica Evghenia Rodina.

Simona Halep si-a aflat prima adversara de la Roland Garros. Posibila semifinala cu Sharapova

Jucatoarea Simona Halep a aflat, vineri, cu cine va juca in primul tur la Roland Garros si pe cine ar putea intalni intr-un posibil sfert de finala.

Simona Halep dupa meciul cu Evghenia Rodina: A fost un meci dur

Finalista la editia precedenta a turneului de la Roland Garros, Simona Halep a avut onoarea de a deschide turneul din acest an pe arena centrala Philippe Chatrier.

Roland Garros, primul tur: Simona Halep vs. Evghenia Rodina/ Irina Begu vs. Bethanie Mattek Sands

Simona Halep, locul 3 mondial si cap de serie numarul 3, o va intalni pe sportiva rusa Evghenia Rodina, locul 91 WTA, in primul tur la Roland Garros, al doilea Grand Slam al anului, conform tragerii la sorti de vineri.

Irina-Camelia Begu s-a calificat in turul al doilea la Roland Garros

Jucatoarea de tenis Irina-Camelia Begu, locul 30 WTA, s-a calificat, luni, in turul doi la Roland Garros, informeaza site-ul oficial al competitiei. Begu a invins-o pe sportiva din SUA, Bethanie Mattek-Sands, locul.

Roland Garros 2015: Irina Begu, in turul doi, dupa un meci dificil cu Mattek-Sands. Urmeaza o adversara de 17 ani

Irina Begu, cap de serie 30, s-a calificat in turul al doilea al grand slam-ului de la Paris, Roland Garros, dupa ce a eliminat-o pe americanca Bethanie Mattek-Sands, scor 6-4, 7-6 8/6). Begu a avut parte de un meci incredibil de dificil .

Roland Garros: 3-1 pentru Romania! Victorii pentru Begu, Dulgheru si Mitu!

Alexandra Dulgheru, Andreea Mitu si Irina Begu au castigat luni la Paris. Dulgheru si Halep sunt la o victorie distanta de o noua confruntare exclusiv romaneasca.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2214 seconds )