Libnet.ro
UNICEF

06:00

Roland Garros: Irina Begu merge mai departe!

Adevărul Adevărul,
Roland Garros: Irina Begu merge mai departe!

Irina Begu s-a calificat in turul al doilea la Roland Garros, dupa victoria cu Bethanie Mattek Sands, scor 6-4, 7-6. continuă pe Adevărul

Irina Begu merge mai departe la Roland Garros. Simona Halep joaca miercuri

Irina Begu s-a calificat luni seara in turul 2 de la Roland Garros, dupa o victorie in doua seturi contra luiBethanie Mattek-Sands.

Roland Garros: cald si rece. Alexandra Dulgheru merge mai departe, Monica Niculescu n-a avut nicio sansa

Alexandra Dulgheru a trecut fara emotii de Nicole Gibbs SUA), in vreme ce Monica Niculescu a pierdut fara drept de apel meciul cu Suarez Navarro Spania).

Irina-Camelia Begu s-a calificat in turul al doilea la Roland Garros

Jucatoarea de tenis Irina-Camelia Begu, locul 30 WTA, s-a calificat, luni, in turul doi la Roland Garros, informeaza site-ul oficial al competitiei. Begu a invins-o pe sportiva din SUA, Bethanie Mattek-Sands, locul.

Roland Garros 2015: Irina Begu, in turul doi, dupa un meci dificil cu Mattek-Sands. Urmeaza o adversara de 17 ani

Irina Begu, cap de serie 30, s-a calificat in turul al doilea al grand slam-ului de la Paris, Roland Garros, dupa ce a eliminat-o pe americanca Bethanie Mattek-Sands, scor 6-4, 7-6 8/6). Begu a avut parte de un meci incredibil de dificil .

Roland Garros, primul tur: Simona Halep vs. Evghenia Rodina/ Irina Begu vs. Bethanie Mattek Sands

Simona Halep, locul 3 mondial si cap de serie numarul 3, o va intalni pe sportiva rusa Evghenia Rodina, locul 91 WTA, in primul tur la Roland Garros, al doilea Grand Slam al anului, conform tragerii la sorti de vineri.

Roland Garros: 3-1 pentru Romania! Victorii pentru Begu, Dulgheru si Mitu

Alexandra Dulgheru, Andreea Mitu si Irina Begu au castigat luni la Paris. Dulgheru si Halep sunt la o victorie distanta de o noua confruntare exclusiv romaneasca.

Roland Garros: 3-1 pentru Romania! Victorii pentru Begu, Dulgheru si Mitu!

Alexandra Dulgheru, Andreea Mitu si Irina Begu au castigat luni la Paris. Dulgheru si Halep sunt la o victorie distanta de o noua confruntare exclusiv romaneasca.

Simona Halep la Roland Garros. Aproape toti favoritii care au jucat in prima zi au mers mai departe, insa patru capi de serie au fost eliminati

In prima zi de la Roland Garros, duminica, majoritatea favoritilor s-au calificat, cum a fost cazul lui Roger Federer, Stanislas Wawrinka sau Simona Halep. insa patru capi de serie, doi de pe tabloul feminin si doi de pe cel masculin, au fost eliminati.

Simona Halep, victorie muncita in primul tur la Roland Garros

Jucatoarea Simona Halep a avut onoarea de a deschide editia din acest an a turneului de la Roland Garros pe arena centrala Philippe Chatrier, dar nu a avut nici pe departe un meci usor cu rusoaica Evghenia Rodina.

Ilie Nastase, despre Simona Halep: Ar fi bine sa isi dozeze cea mai buna forma la Roland Garros

Simona Halep ar trebui sa isi dozeze forma la turneul de la Roland Garros, a declarat luni Ilie Nastase, potrivit Agerpres. Ea a jucat bine in ultimele turnee la care a participat. Ar fi bine ca sa isi dozeze.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2494 seconds )