Libnet.ro
UNICEF

01:05

Irina Begu si Monica Niculescu au pierdut FINALA de la Moscova

România Liberă România Liberă,
Irina Begu si Monica Niculescu au pierdut FINALA de la Moscova

Perechea Irina-Camelia Begu / Monica Niculescu, cap de serie numarul 2, a pierdut, vineri, finala probei de dublu din cadrul turneului de la Moscova. continuă pe România Liberă

Perechea Irina Begu/Monica Niculescu, in finala competitiei de dublu de la Moscova

Perechea romana Irina Begu/Monica Niculescu va juca finala de dublu a turneului de tenis de la Moscova WTA), dotat cu premii totale de 702. 900 dolari, dupa ce a trecut, joi, cu 6-4, 6-0, de cuplul sloveno-ceh Andreja Klepac/Katerina Siniakova, cap de serie numarul trei, in semifinalele probei, informeaza Agerpres.

WTA Moscova: Irina Begu si Monica Niculescu s-au calificat in semifinalele de dublu

Perechea Irina-Camelia Begu/Monica Niculescu, cap de serie numarul 2, s-a calificat, miercuri, in semifinalele probei de dublu din cadrul turneului de la Moscova, dotat cu premii in valoare totala de 768. 000 de dolari.

Seara neagra la Kremlin. Begu si Niculescu au pierdut finala de dublu

Perechea Irina-Camelia Begu/Monica Niculescu, cap de serie numarul 2, a pierdut, vineri, finala probei de dublu din cadrul turneului de la Moscova, dotat cu premii de 768. 000 de dolari.

Tenis Moscova: Begu si Niculescu, in finala turneului Kremlin Cup

Irina Begu si Monica Niculescu, capi de serie numarul 2, s-au calificat in finala turneului de categorie Premier de la Moscova, Kremlin Cup, dupa ce au trecut de favoritele numarul 3.

Begu si Niculescu invinse in finala de dublu de la Moscova

Jucatoarele Irina-Camelia Begu si Monica Niculescu au pierdut, vineri seara, finala de dublu a turneului Kremlin Cup de la Moscova.

Irina Begu si Monica Niculescu, in semifinalele probei de dublu la Moscova

Perechea romana Irina Begu/Monica Niculescu s-a calificat, miercuri, in semifinalele probei de dublu din cadrul turneului de tenis de la Moscova WTA), dotat cu premii totale de 702. 900 dolari, dupa ce a trecut cu.

Irina Begu eliminata la Moscova de o jucatoare din afara topului 100

Finalista in 2014 si cap de serie numarul 7 in acest an, Irina Begu a parasit turneul de la Moscova in faza turului secund.

WTA Moscova: Monica Niculescu, invinsa in runda inaugurala de Anastasia Pavlyuchenkova

Monica Niculescu 45 WTA) a fost invinsa in runda inaugurala a turneului WTA de la Moscova, sportiva din Romania fiind eliminata de Anastasia Pavlyuchenkova, locul 31 mondial.

Monica Niculescu iese in primul tur la Moscova

La capatul unui meci de aproape 2 ore si jumatate, Monica Niculescu a parasit terenul invinsa de jucatoarea care detine titlul de la Moscova.

Irina Begu, invinsa de o jucatoare de 18 ani la Kremlin Cup

Daria Kasatkina, din Rusia, a dat toate calculele hartiei peste cap, invingand-o pe Irina Begu in optimile turneului Kremiln Cup de la Moscova.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2204 seconds )