Libnet.ro
UNICEF

17:00

Irina Begu, in semifinalele de la Kremlin Cup. Romanca a reusit cel mai important rezultat al sau in sezonul actual

Adevărul Adevărul,
Irina Begu, in semifinalele de la Kremlin Cup. Romanca a reusit cel mai important rezultat al sau in sezonul actual

Irina Begu 61 WTA) a invins-o pe jucatoarea bulgara Tvetana Pironkova 43 WTA), in partida disputata vineri si incheiata cu 1-6, 6-3, 6-2. Prin victoria reusita in trei seturi, romanca si-a asigurat prezenta in semifinalele Kremlin Cup, realizand cel mai important rezultat al sau in acest sezon. continuă pe Adevărul

Irina Begu, in semifinalele de la Kremlin Cup. Romanca a reusit cel mai important rezultatul al sau in sezonul actual

Irina Begu 61 WTA) a invins-o pe jucatoarea bulgara Tvetana Pironkova 43 WTA), in partida disputata vineri si incheiata cu 1-6, 6-3, 6-2. Prin victoria reusita in trei seturi, romanca si-a asigurat prezenta in semifinalele Kremlin Cup, realizand cel mai important rezultat al sau in acest sezon.

WTA Moscova: Irina Begu, in semifinalele competitiei

Irina-Camelia Begu locul 61 WTA) a reusit sa se califice in semifinalele turneului WTA de la Moscova competitie castigata anul trecut de Simona Halep), dupa ce a invins-o pe Tsvetana Pironkova, din Bulgaria, in sferturi.

Irina Begu, la cel mai bun rezultat din 2014. S-a calificat in semifinale la Moscova

Irina Begu a obtinut cel mai bun rezultat al sezonului, reusind sa se califice in semifinalele Kremlin Cup, turneu care se desfasoaraa la Moscova si care este dotat cu premii de 710. 000 de dolari. in sferturile.

Irina-Camelia Begu si Arina Rodionova s-au calificat in sferturi de finala la Kremlin Cup

Perechea formata din romanca Irina-Camelia Begu si australianca Arina Rodionova s-a calificat in turul doi al Kremlin Cup dupa ce a invins, marti, cu scorul de 7-6 3), 0-6, 10-6, cuplul Klaudia.

Tenis: Irina-Camelia Begu o va intalni pe Tvetana Pironkova in sferturile de finala de la Kremlin Cup

Irina-Camelia Begu se va intalni in sferturile de finala ale Kremlin Cup cu tensimena din Bulgaria Tvetana Pironkova locul 43 WTA), informeaza wtatennis. com. Pironkova s-a califiacat in sferturile de finala.

Irina Begu a eliminat-o pe Ekaterina Makarova, locul 12 WTA, si s-a calificat in sferturile Kremlin Cup

Jucatoarea de tenis Irina-Camelia Begu, locul 61 WTA, a invins-o, miercuri, cu scorul de 6-4, 6-4, pe rusoaica Ekaterina Makarova, locul 12 WTA si a doua favorita, calificandu-se in sferturile de finala ale Kremlin Cup, turneu care are loc la Moscova, cu premii totale de 710. 000 de dolari, scrie Mediafax.

Tenis: Irina Camelia Begu s-a calificat in sferturile de finala ale Kremlin Cup

Irina-Camelia Begu, locul 61 WTA, a invins-o, miercuri, cu scorul de 6-4, 6-4, pe rusoaica Ekaterina Makarova, locul 12 WTA si a doua favorita, calificandu-se in sferturile de finala ale Kremlin Cup, turneu care.

Irina Begu a eliminat-o pe a doua favorita de la Kremlin Cup si s-a calificat in sferturile de finala

Irina Begu s-a calificat in sferturile de finala ale Kremlin Cup, turneu care se desfasoara la Moscova si care este dotat cu premii in valoare de 710. 000 de dolari, dupa ce a eliminat-o pe a doua favorita,.

Victorie mare pentru Irina Begu! A batut-o pe Makarova chiar la Moscova, in turneul castigat de Halep anul trecut

Irina Camelia Begu s-a calificat in sferturile de finala ale turneului Kremlin Cup de la Moscova, dupa o victorie surprinzatoare in fata Ekaterinei Makarova, locul 12 WTA.

Irina Begu s-a calificat in optimile turneului WTA de la Moscova, la care Simona Halep a stralucit anul trecut

Irina Begu locul 61 WTA) s-a calificat in optimile de finala ale turneului WTA de la Moscova, turneu pe care Simona Halep l-a castigat anul trecut.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2268 seconds )