Libnet.ro
UNICEF

01:05

Irina-Camelia Begu a abandonat in primul tur la Linz

B1 B1,
Irina-Camelia Begu a abandonat in primul tur la Linz

Jucatoarea Irina-Camelia Begu, locul 61 ATP, a abandonat, marti, in meciul sustinut in primul tur al probei de simplu din cadrul turneului de la Linz, cu premii in valoare de 250. 000 de dolari. Begu s-a. continuă pe B1

Jucatoarea Irina-Camelia Begu, locul 61 ATP, a abandonat in primul tur la Linz

Irina-Camelia Begu, locul 61 ATP, a abandonat, marti, in meciul sustinut in primul tur al probei de simplu din cadrul turneului de la Linz, cu premii in valoare de 250. 000 de dolari.

Raluca Olaru, in sferturile probei de dublu de la Linz. Irina Camelia Begu, eliminata

Perechea Raluca Olaru/ Anna Tatishvili s-a calificat in sferturile de finala ale probei de dublu a Turneului de la Linz. Irina Camelia si Karin Knapp au ratat calificarea.

Ana Bogdan, scoasa in primul tur la Osaka

Jucatoarea Ana Bogdan, ajunsa pe tabloul principal de la Osaka, turneu de 250. 000 de dolari, in urma a trei tururi de calificare, a pierdut in decisiv partida din runda inaugurala.

Hanescu si Copil, eliminati in primul tur la dublu, la Rennes

Perechea Victor Hanescu/Marius Copil a fost eliminata, marti, in primul tur al probei de dublu din cadrul turneului challenger de la Rennes Franta), relateaza Mediafax. Hanescu si Copil au fost invinsi in.

Ana Bogdan paraseste turneul de la Osaka inca din primul tur

Ana Bogdan, venita din calificari si locul 243 WTA, a fost eliminata in primul tur al turneului de tenis de la Osaka, Japonia, dotat cu premii totale in valoare de 250. 000 de dolari.

Romanca Irina Begu, eliminata in turul intai al probei de dublu, la Linz

Perechea Irina-Camelia Begu/Karin Knapp Romania/Italia) a fost invinsa, luni, cu scorul de 6-2, 6-2, de cuplul Mona Barthel/Mandy Minella Germania/Luxemburg), in turul intai al turneului de la Linz. Begu,.

Monica Niculescu a fost eliminata in primul tur al calificarilor la turneul de la Linz

Monica Niculescu, locul 41 WTA, a ratat, sambata, accederea in turul doi al calificarilor la turneul de la Linz Austria), relateaza Mediafax. Niculescu a fost invinsa, in runda inaugurala a calificarilor, cu s.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,201 seconds )